Masaüstü PC fiyatları düşer mi? (Şubat 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metobabey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum yada hazır sistem alacağım. Sizce bu fiyat artışı yakın zamanda düşer mi? ​​​Şimdi masaüstü bilgisayar alıyım mı ? Yoksa fiyatların düşmesini mi bekliyim. 

PC hocası kanalında stokların tahminimce 13 15 Ocak yenilenecek falan dediler. Fiyatlar ozaman düşer mi yoksa artar mı ? Tavsiyeniz nedir çok önemli benim için.

Teşekkürler...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Masaüstü PC fiyatları düşer mi?

Ben bu ülkede fiyatların yükseldikten sonra düştüğünü hiç görmedim. Arada gerçekleşen indirimlerden bahsetmiyorum. Stabil olarak makul bir seviyeye inmesinden bahsediyorum. O yüzden net konuşamam ama stoklar şuan ki kurdan güncellenirse çok olmasa bile şuan ki var olan stoklardan daha aşağıda bir fiyat görebiliriz belki. Ben özellikle bizim ülkemizde dünyadaki pek çok fiyat yükselten etkene ek olarak ekstra bize özel dövize bağlı bir ürünün ihtiyaç varsa beklenmeden alınması taraftarıyım. Ancak bu sadece benim görüşüm bana uyup alışveriş yapıp sonra fiyatlar düşerse sorumlu olarak beni tutmayın. :)

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

Uğur kesinlikle doğru söylemiş varsın düşsün 2 gün sonra tekrar yükselir. Bende indirim için bekledim fakat 4.000 anakart 4.500 oldu 1.300 ram 2.000 tl oldu dolar euro sabit olsa bile bizim ülkemizde yine artış oluyor

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,373

Fiyatların düşeceği konusu ne yazık ki 2 senedir umutla bekleniyor. Fakat tam tersi oldu her şey. Açıklanan enflasyon rakamları vs her şeyi açıklıyor aslında. Ancak geçen gün elektronik ürünlerde KDV indiriminin olabileceği konusunda bir detay verildi. Belki 200-300TL faydası olur sistemlere ama, öyle devasa indirimler beklemeyin derim.

SHAOLIN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Masaüstü PC fiyatları düşer mi?

OceanLaB' Alıntı:
Fiyatların düşeceği konusu ne yazık ki 2 senedir umutla bekleniyor. Fakat tam tersi oldu her şey. Açıklanan enflasyon rakamları vs her şeyi açıklıyor aslında. Ancak geçen gün elektronik ürünlerde KDV indiriminin olabileceği konusunda bir detay verildi. Belki 200-300TL faydası olur sistemlere ama, öyle devasa indirimler beklemeyin derim.

Hocam umarım parça sorunu yakında çözülür ve bu ay kampanyalı sistem görebiliriz. Kaç haftadır yok dolar ne olmuş yok eth ne olmuş yok indirim olmuş mu diye diye sistem alıcaz diye ekonomist kesildik :D Alayım da bitsin istiyorum artık.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,373
RE: Cvp: Masaüstü PC fiyatları düşer mi?

SHAOLIN' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:

Hocam umarım parça sorunu yakında çözülür ve bu ay kampanyalı sistem görebiliriz. Kaç haftadır yok dolar ne olmuş yok eth ne olmuş yok indirim olmuş mu diye diye sistem alıcaz diye ekonomist kesildik :D Alayım da bitsin istiyorum artık.

Kesinlikle katılıyorum. Kimse zaten sistem rehberi de çıkamıyor. Adam akıllı Türkiye'ye parçalar da gelmediği için tıkandı kaldı mevzular. "Düzelicez inşallah be diyoruz" ertesi gün daha kötü oluyor :D

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Cvp: Masaüstü PC fiyatları düşer mi? (Şubat 2022)

Hocam yakında güzel bir sistemle gelecektir karşımıza , biraz beklemekte fayda var . Bekleyişin sonu mutluluk olacaktır diye düşünüyorum .

HelloMillet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende ekran kartı almak istiyorum arkadaş 3090 lar 60 70 bin ya akıl alır gibi değil.en azından mantıklı rakamlarla karşılaşırız inşallah yakın zamanlarda çok fan sıkıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri