Masaüstü PC tavsiyesi ( Oyun amaçlı)

murat.oyuncu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Değerli Forum Üyeleri! Oyunlardan geri kalmayan masaüstü bi KASA edinmek istiyorum. Elimde XPG DDR4 3000 mhz 2*8 GB ramim bulunmaktadır. . Ayrıca hazır elimde 2 ram varken acaba 4 ram slotlı anakart almam sisteme değer katar mı? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler. 12.000 - 18.000 aralığında kendimi zorlayabilirim tabi ki 18.000 tavanına yaklaştıkça canavar bir ekran kartı olursa tadından yenmez.

Son düzenleme:

Xánth

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
151
dostum aynı konuyu iki defa açmışsın bu spama giriyor ve konu kirliliği oluşuyor bir dahaki sefere daha dikkatli olmanı tavsiye ederim bu konudan devam edelim

KS

murat.oyuncu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Teşekkürler ilk konuyu yanlış üst başlığa açtığımdan yeniden burada açma gereği duydum diğerini silemedim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Değerli Forum Üyeleri! Oyunlardan geri kalmayan masaüstü bir kasa edinmek istiyorum. Elimde XPG DDR4 3000 mhz 2*8 GB ramim bulunmaktadır. HD kalitesinde oyun oynamak yeter . Ayrıca hazır elimde 2 ram varken acaba 4 ram slotlı anakart almam sisteme değer katar mı? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler. 12.000 - 18.000 aralığında kendimi zorlayabilirim tabi ki 18.000 tavanına yaklaştıkça canavar bir ekran kartı olursa tadından yenmez.
HD oyundan kastınız nedir? 720p bir monitörünüz mü var ben anlamadım tam olarak. Bu bütçeye AAA oyunları ULTRA ayarda 1080p FHD hatta 1440p QHD oynatacak kart olan sistemler kurulabiliyor. Bu bütçe sadece kasa için mi yoksa ekipman ve monitörler dahil mi bunu belirtin. Ayrıca sadece oyun amaçlı mı olacak bunu da net olarak belirtin lütfen.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri