- Tepki
- 0
- İşlemci
- ?
- Ekran Kartı
- ?
Selamünaleyküm hayırlı ramazanlar masaüstü bilgisayar alıp sistem kurmayı düşünüyorum lâkin teknik konularda hiç bilgim yok maalesef
yardımcı olursanız çok memnun olurum umarım görür ve en kısa sürede geri dönüş yapar.Bütçem 30.000 40.000 tl arası o kadar çok sistem var ki ne alacağımı şaşırdım. Kullanım amacım:Hem üst düzey grafikli oyunları (Mount Blade II Bannerlod,Minecraft,Sniper Ghost Warrıor serisi,Sniper Elite serisi,Hitman serisi,Red Dead Redemption serisi,Mafia serisi,Call Of Duty Black Ops,Fifa gibi kaliteli oyunları rahat çalıştıracak) hem de premier pro gibi programları rahat çalıştıracak,sessiz bir şekilde çalışacak (Çok belirgin sesli bir şekilde çalışan bilgisayar sesinden hiç hoşlanmıyorum),hızlı açılıp kapanacak,internet tarayıcılarından kendiliğinden çıkmayacak,kasma donma yapmayacak,hem masaüstü bilgisayardan hem internet üzerinden hemde bilgisayarın kendisinden rahat donmayacak şekilde video izlemek istiyorum,ses sistemi de güzel olursa iyi olur,hafızası da fazla olsa,son olarak birde ben harddisk ya da taşınabilir ssdye boyut olarak yüksek pdfler uzun video,müzik,görsel alanında tarih arşivi yapmak istiyorum birden fazla indirdigimde bilgisayarda sorun olurmu?Flash belleğe,harddiske aktarımı hızlı yapacak.Eski sistemden kalma e1940s lg monitör var bu ya da boşta SAMSUNG UE24H4070ASXTK 24"(61 CM) HD LED TV var bunlar iyi midir yeni sistem alınca kullanabilirmiyim?Benim düşüncem masaüstü aldıktan sonra yeni bir masaüstü alana kadar şu anda alacağım masaüstü beni idare etsin almayı düşündüğüm masaüstü.Benim düşüncem masaüstü aldıktan sonra yeni bir masaüstü alana kadar şu anda alacağım masaüstü beni idare etsin almayı düşündüğüm masaüstü.Eski sistemden kalma e1940s lg monitör var bu ya da boşta SAMSUNG UE24H4070ASXTK 24"(61 CM) HD LED TV var bunlar iyi midir yeni sistem alınca kullanabilirmiyim?Nisan ayını mı beklemeliyim yeni ekran kartları çıkacakmış beklemek mantıklı olur? mu?Yeni çıkacak ekran kartlarının marka,model ve fiyatlarını bilen varmı?