- Tepki
- 2
Mause'un kendiliğinden kafasına göre girdi çıktısı oluyor ve drop yiyor anlamadığım bir şekilde bunun nedeni nedir ne olabilir kablosu zararmı gördü, yeni mause mu gerekiyor cevaplarınızı bekliyorum.
Mouse bozulmuş olabilir.
Ürün nedir ?
Kaç yıldır kullanıyorsunuz ?
Bütün girişlerde denediniz mi ?
Muhtemelen ürün bozulmuştur giriş seviye mouse zaten.1 senede olmuş.RAMPAGE SMX-R88 X-SPACE
1 SENE OLMUŞTUR
BÜTÜN GİRİŞLERDE DENEDİM HEPSİNDE AYNI PROBLEM
oynatınca birşey olmuyor da çıkıp çıkıp kendiliğinden girişi yapıyor yineMuhtemelen ürün bozulmuştur giriş seviye mouse zaten.1 senede olmuş.
kabloyu oynatınca bir şey oluyor mu
kablosu bozulmustur normaldir. iaderelikten simdilik kullanın yeni bir mouse alana kadar yada direk bimden falan ucuzdan bir tane alıp daha iyi mouse alana kadar takılınoynatınca birşey olmuyor da çıkıp çıkıp kendiliğinden girişi yapıyor yine
Hocam mouse bozulmuştur tahmini benim rampage ürünlerimin hepsi sırasıyla önce makro tuşları sonra yavaş yavaş sensörleri ve kablosu bozulduRAMPAGE SMX-R88 X-SPACE
1 SENE OLMUŞTUR
BÜTÜN GİRİŞLERDE DENEDİM HEPSİNDE AYNI PROBLEM
bu markalarda cok oluyor hocam 1-2 sene gecince ömrü doluyor denilebilir. Yeni mouse bakmaya başlayın ufaktanMause'un kendiliğinden kafasına göre girdi çıktısı oluyor ve drop yiyor anlamadığım bir şekilde bunun nedeni nedir ne olabilir kablosu zararmı gördü, yeni mause mu gerekiyor cevaplarınızı bekliyorum.