Mause İmleci kendiliğinden değişmesi

khmr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar (  rx470 ekran kartı kullanıyorum) masue imleci kendiliğinden değişiyor durduk yere birkaç tane nokta şeklinde aşağıya doğru sıralanıyor. Fare imleci ayarlarında herşey normal gözüküyor ama bana yansıyan ekranda böyle. Sorunu nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım. Yardımcı olursanız çok sevinirim

edit: reset atınca eski haline dönüyor

WgkbgQ.jpg
[/url][/img]

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,365
Öncelik olarak bu sorun ne zamandır var ? Yeni olduysa aşağıdaki adımları dener misin ?

❱ Mouse'un bağlı olduğu USB kablosunu kasadan çıkart. Farklı bir USB girişine takarak tekrar dene.

❱ Ardından Windows'a reset at..

❱ RX 470'ler hakkında bu konuda şikayet var aynı sorun 480'de de görülüyor. Windows sürümünü yükseltmeni tavsiye ederim. (Win 10)

❱ DriverBooster uygulamasını indirip tüm driver eksiklerini tamamla. Ardından güncellemeler yapıldıktan sonra sisteme tekrar reset at.

KS

khmr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
OceanLaB' Alıntı:
Öncelik olarak bu sorun ne zamandır var ? Yeni olduysa aşağıdaki adımları dener misin ?

❱ Mouse'un bağlı olduğu USB kablosunu kasadan çıkart. Farklı bir USB girişine takarak tekrar dene.

❱ Ardından Windows'a reset at..

❱ RX 470'ler hakkında bu konuda şikayet var aynı sorun 480'de de görülüyor. Windows sürümünü yükseltmeni tavsiye ederim. (Win 10)

❱ DriverBooster uygulamasını indirip tüm driver eksiklerini tamamla. Ardından güncellemeler yapıldıktan sonra sisteme tekrar reset at.

Merhaba Hocam bilgisayarı yeni topladım 2 aylık olmadı bılgısayar hata ise 2-3 haftadır aniden oluyor önce umursamadım ama can sıkıyor. Dediklerinizi yaptım (win10 kullanıyorum) eğer hata alırsam yazarım Teşekkür ederim

KS

khmr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam 3 gündür hata vermedi. İnşallah çözülmüştür

KS

khmr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yine oldu ya ::( baktımda pek çözüm bulan olmadı bu işe ekran kartından mı acaba sorun

yine oldu ya ::( baktımda pek çözüm bulan olmadı bu işe ekran kartından mı acaba sorun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri