Mause Önerisi

Arif Alvur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar,

Yıllardır Logitech G300s kullanıcısiyim ama yeni sistemim 2K olacağı icin dpi yetersiz geleceğini düşünüyorum ayrica artık kablo derdindende kurtulmak istiyorum ama g300s e o kadar alışmışım ki o tarz bir mause arıyorum en azindan dpi tuşları mause yan kisimlarinda değilde G300s te olduğu gibi üst tarafta olmasi iyi olacaktır marka farketmez bütçem mause için1000 tl ama istediğim gibi bulamazsam 1500 tl ye de çıkabilirim

Moderatörün son düzenlenenleri:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Yıllardır Logitech G300s kullanıcısiyim ama yeni sistemim 2K olacağı icin dpi yetersiz geleceğini düşünüyorum ayrica artık kablo derdindende kurtulmak istiyorum ama g300s e o kadar alışmışım ki o tarz bir mause arıyorum en azindan dpi tuşları mause yan kisimlarinda değilde G300s te olduğu gibi üst tarafta olmasi iyi olacaktır marka farketmez bütçem mause için1000 tl ama istediğim gibi bulamazsam 1500 tl ye de çıkabilirim
İkinci el endgame xm2we
Deathadder v3

KS

Arif Alvur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
G300s kullanıcısiyim buna gecmektense g300 s kullanmaya devam etmek daha cazip geldi şu an

Dpi tuşları yerleri çok geride ve altta ben ön sol-sağ üstte olmasını istiyorum g300s te olduğu gibi
Hocam öyle mouse bulamazsınız
çok memnunum tasfiye ederim
alınmaz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri