kanka ikinci el g203 bak o fiuata 150-200ler 1aya bozulur200-300 fiyat performans maus bakıyorum
Yok la güzel mouse fiyatı düşmüşkanka ikinci el g203 bak o fiuata 150-200ler 1aya bozulur
bi kaç haftaya bozulma garantili ?Yok la güzel mouse fiyatı düşmüş
Kanka kullandığım 2klık mouse kaç tane mouse değiştirdim 150 lira bandında güzel ag ne bekleyebilirsin başka forumlarda 300r o öneriliyodu ondan yazdım çokda şeyimde değil alsın almasınbi kaç haftaya bozulma garantili ?
güzel mouse hiç mi kullanmadın
2.el g203 daha iyisir bncKanka kullandığım 2klık mouse kaç tane mouse değiştirdim 150 lira bandında güzel ag ne bekleyebilirsin başka forumlarda 300r o öneriliyodu ondan yazdım çokda şeyimde değil alsın almasın
kullandığı mousede rival 650 ahahahKanka kullandığım 2klık mouse kaç tane mouse değiştirdim 150 lira bandında güzel ag ne bekleyebilirsin başka forumlarda 300r o öneriliyodu ondan yazdım çokda şeyimde değil alsın almasın
Yokullandığı mousede rival 650 ahahah
Lamzu aldım yeni abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikullandığı mousede rival 650 ahahah
hmm lamzu mu aldınYo
Lamzu aldım yeni abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hmmmmmmmmmmmmmm eveeeeeeeeeethmm lamzu mu aldın![]()
Onuda beğenmezsin şimdi abihmm lamzu mu aldın![]()
yoo hayırlı olsunhmmmmmmmmmmmmmm eveeeeeeeeeet
Onuda beğenmezsin şimdi abi
Vgn aldım ya klavye almayın gece tuşlar gözükmüyorhmm lamzu mu aldın![]()
o mu derdin cidden yaVgn aldım klavye almayın gece tuşlar gözükmüyor![]()
Bloody marka kullanıyorum 3 yıl olacak hala sapasağlam en iyi markalardan biridir kaliteli tavsiye ederim200-300 fiyat performans maus bakıyorum
eVeto mu derdin cidden ya
keycapler ışık geçirmiyor .dVgn aldım ya klavye almayın gece tuşlar gözükmüyor![]()
bloody mi en kaliteli ahahahBloody marka kullanıyorum 3 yıl olacak hala sapasağlam en iyi markalardan biridir kaliteli tavsiye ederim