Minidump dosyası paylaşabilir misin? Yorumlamaya çalışırım.Merhaba, iyi forumlar. Son bir kaç gündür rastgele bilgisayarım mavi ekran vermeye başladı.
Durum Kodu= CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION
Başarısız= Cl.dll
Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek biri var mı?
https://s6.dosya.tc/server16/hrv20b/092223-15531-01.rar.html teşekkürler şimdidenMinidump dosyası paylaşabilir misin? Yorumlamaya çalışırım.
Drive'a yükleme şansın var mı? Okulda açmıyor bu siteyi. Akşama doğru daha detaylı da bakabilirim.https://s6.dosya.tc/server16/hrv20b/092223-15531-01.rar.html teşekkürler şimdiden
==================================================Drive'a yükleme şansın var mı? Okulda açmıyor bu siteyi. Akşama doğru daha detaylı da bakabilirim.
Yani bir programı kurarken falan mı aldın bu hatayı? Windows dosyalarını bir kontrol et bence.==================================================
Dump File : 092223-15531-01.dmp
Crash Time : 22.09.2023 11:21:39
Bug Check String :
Bug Check Code : 0x00000109
Parameter 1 : a39fde5e`d019e5ef
Parameter 2 : b3b6eae5`229d4963
Parameter 3 : fffff803`3e05a438
Parameter 4 : 00000000`00000000
Caused By Driver : CI.dll
Caused By Address : CI.dll+3a438
File Description :
Product Name :
Company :
File Version :
Processor : x64
Crash Address : ntoskrnl.exe+3f92d0
Stack Address 1 :
Stack Address 2 :
Stack Address 3 :
Computer Name :
Full Path : C:\Windows\Minidumps\092223-15531-01.dmp
Processors Count : 12
Major Version : 15
Minor Version : 19041
Dump File Size : 1.765.887
Dump File Time : 22.09.2023 11:22:12
==================================================
İşini görür mü böyle atsam hocam?
Bir program kurarken falan almadım ancak scannow komudu bir şeyler buluş onarmış şimdi bi restart atıp normal kullanıma devam edeceğim bakalımYani bir programı kurarken falan mı aldın bu hatayı? Windows dosyalarını bir kontrol et bence.
Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
Maalesef yine mavi ekranYani bir programı kurarken falan mı aldın bu hatayı? Windows dosyalarını bir kontrol et bence.
Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
Windows'unuz güncel mi? Değilse güncelleyin. Yeni minidumplar varsa atabilirsin. İlk dosya Windows'un dosya sistemindeki bir hata gibi.Maalesef yine mavi ekran
Minidump dosyası olarak ataydınız iyi olurdu. Kabaca bakıldığında hata yine aynı gibi. Güncelleme yapılsın bakalım.Tüm dumplar burda hocam. Güncellemeye şimdi baktım 22H2 indiriyor şuan
yine aynı güncellemesi sonrası da mavi ekran aldım az önce. Tüm dumplar bu zipte "092223-35046-01" en sonuncusuMinidump dosyası olarak ataydınız iyi olurdu. Kabaca bakıldığında hata yine aynı gibi. Güncelleme yapılsın bakalım.
Memtest ile ramleri test edebilirmisin? Bütün hatalar aynı yine, farklı ipucu verecek bir şey yok. Bu hata için en son olasılık ram.yine aynı güncellemesi sonrası da mavi ekran aldım az önce. Tüm dumplar bu zipte "092223-35046-01" en sonuncusu
Yedek ram var onları takıp deneceğim birazdanMemtest ile ramleri test edebilirmisin? Bütün hatalar aynı yine, farklı ipucu verecek bir şey yok. Bu hata için en son olasılık ram.
TamamdırYedek ram var onları takıp deneceğim birazdan
Ram değiştirmeme rağmen aynı sorun formattan başka çözüm yok gibi hiçte atmak istemiyorumTamamdır
Format yolu gözüktüRam değiştirmeme rağmen aynı sorun formattan başka çözüm yok gibi hiçte atmak istemiyorum