- Tepki
- 0
Arkadaşlar birden mavi ekran almaya başladım. Sistem şu anda kullanılamaz halde. Bilgisayarı açtıktan 1-2 dk sonra direk mavi ekran alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
Aynı kişiyim fakat hesabımın şifresini unuttum farklı hesaptan yazıyorum. Testi yaptım umarım doğru yapmışımdır.Hataların 3 tanesi direkt Windows bağlantılı ama 1 tanesi INTEL bağlantılı bir hata. Aşağıdaki araç ile bir işlemci tanılama yapar mısınız.
![]()
Intel® Processor Diagnostic Tool
This download record installs the Intel® Processor Diagnostic Tool release 4.1.9.41, which is compatible with multiprocessor systems.www.intel.com
Hayır yok. Her ne kadar tavsiye edilmesede driver boosterin son sürümüyle tüm driverları güncelledim. Şuanda herhangi bir problem yok. Yeni hatalar ile görüşmek üzereİşlemcide bir sorun yok başarıyla geçmiş.
Aygıt yöneticisinde bir soru işareti ünlem vs. gibi bir şey var mı?
Sürücü odaklı ilerleyecektik zaten ama madem Driver Booster kullandınız tamamdır.Hayır yok. Her ne kadar tavsiye edilmesede driver boosterin son sürümüyle tüm driverları güncelledim. Şuanda herhangi bir problem yok. Yeni hatalar ile görüşmek üzere![]()