Yardım Mavi̇ Ekran Hatasi

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Merhabalar, Casper Excalibur lapoptumuzu Win 10 dan 11 e resmi kendi güncellemesinden yükseltirken yükleme sırasında Stop Code diye bir QR code ile mavi ekran aldık. Laptop hiç açılmıyor. Sürekli restart halinde. Format ile içerideki verileri kaybetmek istemiyoruz. Acaba bilgisayarı güvenli modda nasıl açarız ve Win 11 yüklemesini nasıl iotal edip laptopumuzu kullanmaya devam edebiliriz bilen var mıdır hocalar?

Detaylı anlatırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Merhabalar, Casper Excalibur lapoptumuzu Win 10 dan 11 e resmi kendi güncellemesinden yükseltirken yükleme sırasında Stop Code diye bir QR code ile mavi ekran aldık. Laptop hiç açılmıyor. Sürekli restart halinde. Format ile içerideki verileri kaybetmek istemiyoruz. Acaba bilgisayarı güvenli modda nasıl açarız ve Win 11 yüklemesini nasıl iotal edip laptopumuzu kullanmaya devam edebiliriz bilen var mıdır hocalar?

Detaylı anlatırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler
İşletim sistemi bozulmuş iptal etseniz bile olmaz diski çıkartıp başka bilgisayara alıp yedekleyin sonra format atın.

KS

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
İşletim sistemi bozulmuş iptal etseniz bile olmaz diski çıkartıp başka bilgisayara alıp yedekleyin sonra format atın.
Cevap için sağ olun hocam. İnternette biraz ataştırdığımda insanlar Shift veya F8 tuşu ile güvenli moda geçişe geliyorlar ancak o tuşlar ben bir aksiyon alamıyorum. Acaba farklı bir tuşla mı mümkün?

KS

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Var mı güncel bilgi hocalar?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri