Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarım' da 3-4 gündür aniden mavi ekran hataları alıyorum ve pc yeniden başlatıyor. Dosya gezginin' de sürekli aynı hatadan olduğunu fark ettim fakat buna neyin sebep olduğunu bulamadım. Pek bilgimde yok. yardımcı olabilecek varmı?
Dump dosyaları oluşturup, Bluescreen viewer üzerinden bakmışsınız.
WinDbg Preview şu son çıkan anlaşılması biraz daha kolay olabilen bir dump dosya okuyucusu. Bu da ipuçları vermesine karşın. Çok daha kolay anlaşılır ve hedefe götürücü.
WinDbg Preview nasıl okunacağı, hatanın nereden kaynaklandığına dair belirteçler için Size ait bir bilgisayarda özel bir durum olup, genelleme yapılamayacağı için mecburen anlatılara göre gidecceksiniz.
Donanımsal olabilir, sürücü yazılımı ile ilgili olabilir. Sadece bir yerden kaynaklanmayıp, birbirine bağlantılı ikincil üçüncül faktör şeklinde de olabilir.
Yine videoyu paylaşan bloğun metin ve görsel şekilde düzyazı halinde anlatımları da var.