- Tepki
- 0
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımla ilgili bir sorun yaşıyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Yayın yaparken bilgisayar bir anda mavi ekran verdi. Sonrasında bilgisayar yeniden açıldı ama ciddi şekilde kasıyordu. Yaklaşık 2 kez normal şekilde açıldı. Daha sonra kendim restart attım ve bir daha Windows'a giremedi.Şu anda açılışta bazen Otomatik Onarım ekranına giriyor ve dönen noktalar öylece kalıyor. Bazen de noktalar hiç dönmeden BIOS'a atıyor.Anakartım AMI BIOS kullanıyor. BIOS'a girdiğimde bilgisayarın asıl SSD'si/Windows'un kurulu olduğu disk sanki görünmüyor. Boot kısmında da Windows Boot Manager'ı göremiyorum. Elimde bir SanDisk USB bellek var; onunla boot etmeyi denediğimde de cihaz/disk bulma konusunda sorun yaşıyorum.Şu an elimde başka bilgisayar veya başka bir cihaz yok. Verilerimi kaybetmek istemiyorum, bu yüzden format veya diski silme gibi işlemlere başlamadan önce sorunun ne olduğunu anlamak istiyorum.Sizce sorun SSD'nin kendisinde mi, bağlantısında mı, yoksa BIOS/Windows kaynaklı mı? BIOS'ta hangi ayarları kontrol etmemi önerirsiniz?