S safaski Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 7 Ağu 2022 Mesajlar 3 Tepki 0 7 Ağu 2022 #1 Merhaba Dostlar, Bir anda mavi ekran yiyorum ve pcyi sıfırlıyacağım zaman hata alıyorum pc kitlendi nasıl çözebilirim. Moderatörün son düzenlenenleri: 8 Ağu 2022
Merhaba Dostlar, Bir anda mavi ekran yiyorum ve pcyi sıfırlıyacağım zaman hata alıyorum pc kitlendi nasıl çözebilirim.
Arthur Morgan Co Admin Co Admin Katılım 10 Ara 2021 Mesajlar 5,557 Tepki 2,130 Konum 34 | İstanbul Anadolu 7 Ağu 2022 #2 Güvenli modda girmeyi deneyin. Ardından minidump dosyalarınızı paylaşın.
KS S safaski Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 7 Ağu 2022 Mesajlar 3 Tepki 0 7 Ağu 2022 Konu Sahibi #3 Arthur Morgan' Alıntı: Güvenli modda girmeyi deneyin. Ardından minidump dosyalarınızı paylaşın. Genişletmek için tıkla ... maalesef giremiyorum
Arthur Morgan' Alıntı: Güvenli modda girmeyi deneyin. Ardından minidump dosyalarınızı paylaşın. Genişletmek için tıkla ... maalesef giremiyorum
KS S safaski Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 7 Ağu 2022 Mesajlar 3 Tepki 0 7 Ağu 2022 Konu Sahibi #4 Arthur Morgan' Alıntı: Güvenli modda girmeyi deneyin. Ardından minidump dosyalarınızı paylaşın. Genişletmek için tıkla ... güvenli mod seçeneği gözükmüyor sıfırlıyacağım zaman da bu hatayı alıyorum Ekli dosyalar IMG_20220807_181747.jpg 6.7 MB · Görüntüleme: 32
Arthur Morgan' Alıntı: Güvenli modda girmeyi deneyin. Ardından minidump dosyalarınızı paylaşın. Genişletmek için tıkla ... güvenli mod seçeneği gözükmüyor sıfırlıyacağım zaman da bu hatayı alıyorum