Asus prime z690 p-d4Anakartın model ve markası nedir?
Sanırım ramin birisi bozulmuş 2x16 gskıll kullanıyodum sadece 16 görünüyordu sorunlu rami çıkartınca mavi ekran vermediAnakartın model ve markası nedir?
BİOS sürümün güncel mi? Eğer değilse ve BİOS ayarlarına girebiliyorsan, öncelikle BİOS’u güncellemeni öneririm. Çünkü aldığın hatanın sebebi eski bir BİOS sürümü olabilir. Üzerine Windows güncellemeleri ve yeni sürücüler eklenince uyumsuzluk çıkabiliyor.Asus prime z690 p-d4
Sanırım ramin birisi bozulmuş 2x16 gskıll kullanıyodum sadece 16 görünüyordu sorunlu rami çıkartınca mavi ekran vermedi
Anladım ama bios güncellemeye çalışırken bitclocker sorunu yaşıyorum güncelleme yapamıyorum eskiden yapıyordumBİOS sürümün güncel mi? Eğer değilse ve BİOS ayarlarına girebiliyorsan, öncelikle BİOS’u güncellemeni öneririm. Çünkü aldığın hatanın sebebi eski bir BİOS sürümü olabilir. Üzerine Windows güncellemeleri ve yeni sürücüler eklenince uyumsuzluk çıkabiliyor.
Hiçbir şekilde şu an masaüstünü görüntüleyemiyorsun, doğru mu?Anladım ama bios güncellemeye çalışırken bitclocker sorunu yaşıyorum güncelleme yapamıyorum eskiden yapıyordum
Masaüstünü görüntülüyorum biraz zaman geçince bu hatayı veriyorHiçbir şekilde şu an masaüstünü görüntüleyemiyorsun, doğru mu?
Format attım hala veriyorHiçbir şekilde şu an masaüstünü görüntüleyemiyorsun, doğru mu?