Şuan kullandığım k3' den memnunum ama compact'da denemek istiyorum blue switch yada red switch olması daha önemli bütçe max 1.1k
Hocam amazon üzerinden magic refiner mk31 bakabilirsinizŞuan kullandığım k3' den memnunum ama compact'da denemek istiyorum blue switch yada red switch olması daha önemli bütçe max 1.1k
Hangi renk switch varHocam amazon üzerinden magic refiner mk31 bakabilirsiniz
?Hangi renk switch var
İftar vaktiydi hocam görmedim pardon Beyaz switchlere sahip
estafurullah. Beyaz switch sesli mi sessiz mi şuan red kullanıyorumİftar vaktiydi hocam görmedim pardon Beyaz switchlere sahip
Redle yakın, sessizestafurullah. Beyaz switch sesli mi sessiz mi şuan red kullanıyorum
sessiz olması çok iyi olmadı aslındaRedle yakın, sessiz
Birde beyaz olan versiyonunu öneririm
Neden ki? Blueler aşırı rahatsız edici oluyor bir süre sonrssessiz olması çok iyi olmadı aslında![]()
en azından red olması daha iyiNeden ki? Blueler aşırı rahatsız edici oluyor bir süre sonrs
En sonda ses testi var izlediniz mi?en azından red olması daha iyi
En sonda ses testi var izlediniz mi?
Hmm bütçeyi esnetemez misin?evet izledim güzel de geldi çok kafamı ağırıtacağını sanmıyorum
ne kadarlık bir esnetmeHmm bütçeyi esnetemez misin?
200-300ne kadarlık bir esnetme
artar tabi ki200-300
Günün fırsatı: Akko 5087B Artı RGB Mekanik Oyun Klavyesi, Çoklu Modlar(BT5.0/2.4Ghz/Type C) Çalışırken Değiştirilebilir 5 Pimli Kompakt Klavye, PBT Çift Atış ASA Keycaps, Programlanabilir Makrolar (Jöle Pembe Doğrusal Anahtar) https://www.amazon.com.tr/dp/B09Z2KQ6RS?ref_=cm_sw_r_apin_dp_A4JNQ5KWDN9FN151VBFJartar tabi ki