hocam 2. el klavye almak istemiyorumİkinci el mizar mz60
membran da olur (numpad olsa bile çok büyük olmasın klavye)membran da olur mu sadece mekanik mi
o zaman dierya dk61ehocam 2. el klavye almak istemiyorum
Knk gamepower orge RGB aldım blue switch alırsan güzel klavyeBaşlıkta da yazdığım gibi maksimum 1000 TL'ye klavye arıyorum. (yurtdışı olabilir amazon vb.)
Hocam %65 klavye olsa daha iyi olur (resimdeki gibi) ama eğer yoksa dk alacağım galiba.o zaman dierya dk61e
yok maalesef hocamHocam %65 klavye olsa daha iyi olur (resimdeki gibi) ama eğer yoksa dk alacağım galiba.
1000 tl den ucuza klavye var mı peki (dk61e 1100 TL)yok maalesef hocam
maalesef1000 tl den ucuza klavye var mı peki (dk61e 1100 TL)
Hocam son olarak soruyorum bu dk61 fiyatına tkl veya %65 klavye var mı ? çünkü %60 almaya sıcak bakmıyorum.maalesef
ajazz ak873 veya mambaskane ak873Hocam son olarak soruyorum bu dk61 fiyatına tkl veya %65 klavye var mı ? çünkü %60 almaya sıcak bakmıyorum.
ikiside çok güzel ama tamamen siyah keycapli hali yokmu bunların ?ajazz ak873 veya mambaskane ak873
Maalesefikiside çok güzel ama tamamen siyah keycapli hali yokmu bunların ?
başka tkl siyah klavye var mı ?Maalesef
kolay alışamam hocam minimum %65 yani oklar ve prtsc tuşu falan ayrı olmalıkankam %60 bende pek güvenemiyordum ama gerçekten çok rahat
iyiydi ama galiba bi kronik sıkıntısı vardı hatırlamıyorumkolay alışamam hocam minimum %65 yani oklar ve prtsc tuşu falan ayrı olmalı
bunu alsam çok üzer mi ?![]()
Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com