Max 10K duruma göre 10.5K laptop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zireael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beni çok uzun süre götürecek en az 4 5 sene olmasını temenni ediyorum :D  Rahatça oyun oynatacak bir laptop arıyorum. Baktığımda birçok ürün var monster bakıyorum seçenek çok fazla ve donanım olarak bilgim şu anda yok denecek kadar az o yüzden size güveniyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :) Marka takıntım ve isteğim yok iyi diyorsanız iyidir boşuna önermezsiniz :) Bir de forumda diğer konuları da okudum ama pek monster önerdiğinizi görmedim bunun özel bir sebebi var mıdır ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kendi adıma konuşacak olursam, genelde o fiyata daha iyisi varsa başka markadan ürün önermem. Ancak bu marka ile alakalı bir durum değil bileşenler yani performans ve kalite harmanında ne iyiyse onu öneririm. Marka bazlı istek yoksa belli bir markadan ürün önerisi yapmam.

MSI Katana GF66 11UC-236XTR - i5-11400H CPU + 8GB RAM + 512GB SSD + RTX 3050 + 144Hz 15.6" Ekran - 10.339 TL - Bu piyasada size önerebileceğim bu bütçeye en iyi makine bu ürün. 11400H + 3050 kartı güzel ikili. 512GB SSD yeter çoğu şey için. 8GB RAM çoğu oyunda yeter ama ileride yada cihazı alınca aynı RAM 'den +8GB daha ekleyebilirsiniz bu diğer sistem bileşenleri yanında önemsiz bir detay.

KS

zireael

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki freedos bir bilgisayarı herhangi bir bilgisayarcıya götürüp w10 yükletmek ne kadar mantıklı olur? Bir de onun orijinali için masraf eder miyim bu bilgisayarı alırsam?

Ayrıca burada cihaz donanımı hakkında çok az bilgi var gibi geldi bana ama yeterli sanırım ki yorum yapmışsınız. Teşekkür ediyorum bu arada yardımınız için onu da unutmuşum bir an

ugur.gozaydin' Alıntı:
Kendi adıma konuşacak olursam, genelde o fiyata daha iyisi varsa başka markadan ürün önermem. Ancak bu marka ile alakalı bir durum değil bileşenler yani performans ve kalite harmanında ne iyiyse onu öneririm. Marka bazlı istek yoksa belli bir markadan ürün önerisi yapmam.

MSI Katana GF66 11UC-236XTR - i5-11400H CPU + 8GB RAM + 512GB SSD + RTX 3050 + 144Hz 15.6" Ekran - 10.339 TL - Bu piyasada size önerebileceğim bu bütçeye en iyi makine bu ürün. 11400H + 3050 kartı güzel ikili. 512GB SSD yeter çoğu şey için. 8GB RAM çoğu oyunda yeter ama ileride yada cihazı alınca aynı RAM 'den +8GB daha ekleyebilirsiniz bu diğer sistem bileşenleri yanında önemsiz bir detay.

https://ty.gl/bkqxzcd bu ürün için ne dersiniz bir de onu sorayım sizi yakalamışken

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bu gözümden kaçmış. İşlemci daha iyi ve genel olarak aynı bileşenlere sahip. Bu son attığınız daha iyi bir cihaz onu alabilirsiniz.

FreeDOS herhangi bir işletim sistemi kurulu değil anlamına geliyor. Herhangi bir başka bilgisayarda bir Windows 10 USB belleği hazırlayıp direkt format atabilirsiniz sisteme. Zaten format aşaması çok basit bir işlem bir sürü video var nette sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. 

Cihazın bileşenleri yazıyor markası belli modeli belli daha yazılması gereken bir şey yok. Ürün ailesi için MSI Katana GF66 11UX yazıp MSI markasının kendi sitesinden genel ortak diğer özelliklerine bakabilirsiniz. ASUS ürün için ASUS TUF F15 FX506 2021 yazıp yine kendi sitesinden ortak özelliklere bakabilirsiniz. Ben zaten linklerini bıraktım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri