Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 k bütçem var hazır sistemlere baktım ekran klavye vs cok fazlaya cıkıyor karsılayacak durumum olmadıgı ıcın sızlerden laptop onerısı ıstıyorum .
Tesekkur ederim ..
9-10K civarında 2060'lı hazır sistemler vardı geçen hafta. Beklenebilirse, bir laptopa göre daha avantajlı bir sistem alınabilir.
6K'ya da diğer bileşenler çok rahat toplanır.
Ha yok illaki laptop derseniz de ona göre öneride bulunabilirim.
Yani laptop olursa benım ıcın daha ıyı olur birde bilginiz var ise klavye ve mause seti de arıyorum . tesekkur ederım
9-10 k lık sistem onerınız varsa onuda yazabılırsınız
Hazır sistem için şu an bildiğim bir kampanya yok, diğer arkadaşların bildiği iyi bir sistem olursa mutlaka paylaşacaklardır. Hakeza bana denk gelirse buraya ekleyeceğimden emin olabilirsiniz.
Klavye mouse seti için ayrı bir konu açın isterseniz, hem bu konu içerisinde bir karmaşa olmaz hem de daha sonra arayanlar için de rehber niteliği taşıyabilir.
Sıfır gaming laptop aldık kullanmadık kutuda durdu illa internetten alma takıntın yoksa özelden yaz fiyatta anlaşırız ucuzada gelir garantili yeni cihaz
Sıfır gaming laptop aldık kullanmadık kutuda durdu illa internetten alma takıntın yoksa özelden yaz fiyatta anlaşırız ucuzada gelir garantili yeni cihaz