Max 16.500Tl Sistem Önerisi

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
871
itopyanin fiyat listesine göre paylaşım yaptım farklı sitelerden rahat 3060 lı sistem dahi toplanır ki low ayardan bahsediyor arkadaş low ayar için 3060 çok çok fazla bence siz farklı sitelerde yorum arayışına girin
hocam arkdaş şukadar olsa yeter demiş kim parasını çöpe atmak isrterki

• Beğen
Reactions: 234

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170

umpaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam ama watman hatası alabilirsiniz eğer önemli değil derseniz eniyisi evet bu
Ben bu sistemi kullanıyorum. Çok kısa süreliğine az stokla bir kampanya yapılmıştı. B550M yapıp 16.400 e aldım.

Cs go ve rdr2 oynuyorum şu an hiçbir hata almadım.

Tek problem kartta coil whine çıktı ama çok düşük bir seviyede fan seslerinden duyulmuyor bile. Ben zaten kulaklık kullandığım için problem olmadı benim için. Onun dışında hiç bir problem yaşamadım.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
alınmaz hocam

MAX 16.500TL Sistem önerisi
1080p low ayarlarda akıcı şeklilde PUBG ve Valorant oynamayı düşünüyorum.Herhangi bir dlss,ultra ayar beklentim yok.
Sistem önerileri atabilir misiniz?
buyur. bütce cıkarsa 12400f ve 1 tb m2 ssd yapmanızı öneririm parcalar hepsi kalitelidir. seni yüksek ayarlarda 4 5 yıl götürür düsük ise 8 yılı var

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
alınmaz hocam

buyur. bütce cıkarsa 12400f ve 1 tb m2 ssd yapmanızı öneririm parcalar hepsi kalitelidir. seni yüksek ayarlarda 4 5 yıl götürür düsük ise 8 yılı var
Farklı sitelerden daha iyisi alınabilir cidden o bütçeye

alperenui

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
itopyanin fiyat listesine göre paylaşım yaptım farklı sitelerden rahat 3060 lı sistem dahi toplanır ki low ayardan bahsediyor arkadaş low ayar için 3060 çok çok fazla bence siz farklı sitelerde yorum arayışına girin
3060 low ayarlae icin ideal bi kart evet 2k da oynanir senin muhabbetin yanlış 16500 bütçe demis bu bütçede en iyisini vermek varken neden orta derecesini veresinki? En azindan onu 3 yil falan goturur o süreç içinde para biriktirir 3070 ti ye falan gecer tahmince

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
3060 low ayarlae icin ideal bi kart evet 2k da oynanir senin muhabbetin yanlış 16500 bütçe demis bu bütçede en iyisini vermek varken neden orta derecesini veresinki? En azindan onu 3 yil falan goturur o süreç içinde para biriktirir 3070 ti ye falan gecer tahmince
Toplayabilirse toplasın hocam bende onu diyorum biraz daha katıp üstüne şimdilik düşük ileride daha yüksek seviye ekran kartı takabilsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri