Mousepad- Glorious Xl16.5 bütçem var üstü yok pc toplama istiyorum full set . klavyesinden kulaklıgına kadar önerebilceğiniz sistemler varmıdır ?
Maksimum 16.500 TL bütçeniz var sistem ve ekipmanlar dahil istiyorsunuz doğru mudur ? Monitörde dahil mi ?16.5 bütçem var üstü yok pc toplama istiyorum full set . klavyesinden kulaklıgına kadar önerebilceğiniz sistemler varmıdır ?
Ben monitör ve ekipmanları halletim sizde 10k’ya bi apu toplayabilir misinizMaksimum 16.500 TL bütçeniz var sistem ve ekipmanlar dahil istiyorsunuz doğru mudur ? Monitörde dahil mi ?
Şöyle yapabilirizBen monitör ve ekipmanları halletim sizde 10k’ya bi apu toplayabilir misiniz
2k ile ekipman dizemeyiz hocamŞöyle yapabiliriz
11.429 TLye bu sistem
3.149TLye sizin attığınız bu monitör![]()
AMD R5 5500-ASROCK RX6600 Challenger-B450M-HDV-CORSAIR 16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R5 5500-ASROCK RX6600 Challenger-B450M-HDV-CORSAIR 16GB-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Kalan 2k civarı bütçe ilede ekipmanlar halledilebilir.![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
Biliyorum hocam olmadi 2.el temiz yada orta yollu idare edecek biseyler alacak yapacak bişey yok apu almaktan iyidir2k ile ekipman dizemeyiz hocam![]()
O zamanoda çok iyi olmasın be ustam ne yapalım işimi görsün yeter , teşekkürler ilginiz için
Bende şöyle birşey önerebilirim.O zaman
Sarftech t60 Klavye
Xpg Precog s kulaklık
Hyperx haste
Hocam klavye membran ve mousenin skatezleri kötüBende şöyle birşey önerebilirim.
![]()
Xpg Slingshot RGB Ultra Hafif 12000 DPI Gaming Mouse (Slingshot-Bkcww)
Xpg Slingshot, XPG PRIME yazılımı aracılığıyla yüksek performans ve oyunculara özel özelleştirmenin bir kombinasyonunu sunan çok yönlü bir oyun faresidirwww.gaming.gen.tr
![]()
XPG PreCog S Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı (PRECOG S-BKCWW)
XPG PRECOG S, XPG’nin en yeni oyun kulaklığı ve PRECOG serisinin bir sonraki üyesidir.www.gaming.gen.tr
![]()
CORSAIR K55 RGB PRO XT Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye (CH-9226715-TR)
GALİBİYET SERİNİZİ BAŞLATIN CORSAIR iCUE yazılımı sayesinde beş RGB aydınlatma bölgesinde yerleşik altı aydınlatma efekti ile özelleştirin, her aydınlatma bölgesine bir renk atayın veya kendi canlı…www.gaming.gen.tr
Hocam öneriniz varsa iletin arkadaşta baksın malum bu bütçe aralığında yapacak bişey yok tam 2k bütçesi var.Hocam klavye membran ve mousenin skatezleri kötü
Üstte önermiştim hocamHocam öneriniz varsa iletin arkadaşta baksın malum bu bütçe aralığında yapacak bişey yok tam 2k bütçesi var.
Kürşat hocamın attığı ikilide alınabilir diger sisteme göre parça kalitesi daha iyi ekipman için 1.350 bütçeniz kalıyor yine idare edicek biseyler alınır.Ekipman çok önemli değil önemli olan ana sistem şimdilik kalan para ile idarelik bişey al sonra yine alırsın ekipmanları 15.150 yapıyor kalan para ile rahat ekipman alınır
![]()
NOVA-6600 / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-6600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
O zaman yineKürşat hocamın attığı ikilide alınabilir diger sisteme göre parça kalitesi daha iyi ekipman için 1.350 bütçeniz kalıyor yine idare edicek biseyler alınır.
Ekipman ne düşünüyorsunuz? Kürşat hocamın attığınu alın derim15 k monitör ve sistem dyelim geri kalanı ben halledeyim. Onda da 2 sistem önerisi geldi hangisi daha uyumludur ?
Kursatin attığını alın.15 k monitör ve sistem dyelim geri kalanı ben halledeyim. Onda da 2 sistem önerisi geldi hangisi daha uyumludur ?