Peki eğer ryzen olanı 5600 yapıp alınsa iyi olur mu hocam bana baya güzel olur gibi geldi.![]()
ENES ÖZEN-ENES10 / INTEL i3-12100F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ENES ÖZEN-ENES10 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
NOVA-3060 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 ve ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Hocam bu iki sistemden birini alabilirsiniz. Bütçeniz el verirse ssd’yi 1 tb yapmanızı öneririm.
Daha iyi olur, alınır.Peki eyer ryzen olanı 5600 yapıp alınsa iyi olurmu hocam bana baya güzel olur gibi geldi
Bütçe 17 belki 18 çıkılabilir üstü gelmez ama
Hocam sorunu pederin tanıdık bi bilgisayarcı varmış ordan çözücem yarın da Windows 11 Pro yu nasıl 1 ay deneme yapıp sonra lisans key le giriş yapıcam videolu anlatım çeken varsa link atma şansınız varmıdır@33xAvilio hocam sorunun çözüldü mü ?
500 Tl fazla fiyata 1.5 Kat performans çok daha iyiPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
@33xAvilio Bu sistem hem ekran kartı hem de kasa olarak daha iyi benim attığım diğer iki sisteme göre. Tavsiye ederim o açıdan.PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com