Yardım Max 17K ₺ Bütçe Sistem Önerisi(Mart 2023)

yakup747

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Şöyle bişey yaptım. AMD olmasından biraz çekiniyorum çok fazla ön yargı var bana da bulaştı. (wattman hatası alırsın vb.)

ÖZELLEŞTİRDİM

Uyumsuz bişey yoksa veya daha iyi tavsiyeniz yoksa alacağım.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Şöyle bişey yaptım. AMD olmasından biraz çekiniyorum çok fazla ön yargı var bana da bulaştı. (wattman hatası alırsın vb.)

Wattman alabilirsin eğer sorun olmaz ise gayet iyi sistem istersen ndivia da öneririm daha stabilize çalışır ama 6700xt daha fazla fps verir

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

ÖZELLEŞTİRDİM

amd kart almanı önermem

KS

yakup747

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Wattman alabilirsin eğer sorun olmaz ise gayet iyi sistem istersen ndivia da öneririm daha stabilize çalışır ama 6700xt daha fazla fps verir
az önce pm den de yazmıştım , olur tabi önerinize bakmak isterim. Birde FPS farkı ne olur tahminen ?

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Biraz kulaktan dolma ilerliyor bu watman hatası olayı. Kullananlardan çok kötü yorumlar görmedim ben

Atahann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

ÖZELLEŞTİRDİM

ben öneriom amd kart iyidir sen bakma bunlara güzel karşim ben bilgisiyarcıda çalışiom
reis tibetbey haklı Wattman riske girmene gerek yok kendimde AMD Kart aldım PİSMAN oldum bilgisayarı kırıcak dereceye geldim WATTMAN hatasını öyle direk geciricek bir sey değildir sistemi satıp nvidai siparis etim sağolsun @yunusx36 yardımcı oldu

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Hocam biraz daha açarmısınız nedenlerini ? Wattman ve sürücü skıntıları olduğunu biliyorum. Başka şeyler de var mı ?
evet 6700 xt alınır perfomansı iyi ama bütceniz 15k üstünde amd önermem hem teknolji acıısndan hemde wattman acısından. bütceniz 15k üstüde oldugu icin amd almanızı tavisiye etmem Sizlere kalmıs artık

KS

yakup747

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
reis tibetbey haklı Wattman riske girmene gerek yok kendimde AMD Kart aldım PİSMAN oldum bilgisayarı kırıcak dereceye geldim WATTMAN hatasını öyle direk geciricek bir sey değildir sistemi satıp nvidai siparis etim sağolsun @yunusx36 yardımcı oldu
Ekran kartınız hangi seri/marka idi. Her seride varmı bu sorun ?

KS

yakup747

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
evet 6700 xt alınır perfomansı iyi ama bütceniz 15k üstünde amd önermem hem teknolji acıısndan hemde wattman acısından. bütceniz 15k üstüde oldugu icin amd almanızı tavisiye etmem Sizlere kalmıs artık
Neler tavsiye edersiniz hocam ? Varmı aklınızda bişeyler.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
489
nvidia ekran kartcıım ben işlemcide amd intel fark etmiyor ama kartta nvidia dan baska almam

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Neler tavsiye edersiniz hocam ? Varmı aklınızda bişeyler.
bütce cıkarsa asus ve msı anakart değistirerek almanı tavsiye ederim 3060 ti PLUS Olarak geciyor kart bu yıl icinde cıktı kart 3 fanlı olarak geliyor sogutmada üzmez
1680122957555.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri