ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
bu sistemde işlemci ve ekran kartını özelleştirerek satın alabilirsiniz bence
Psu kötü gaming genden alınmalı hazır sistemler![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bu sistemde işlemci ve ekran kartını özelleştirerek satın alabilirsiniz bence
Önerini bekliyorum hocam nvidia tarafında ki.Psu kötü gaming genden alınmalı hazır sistemler
Önerini bekliyorum hocam nvidia tarafında ki.
Hava soğutucu lazım 800 liraya alınırsa iyi olur![]()
AMD 5600-ZOTAC RTX 3070 Twin Edge-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5600-ZOTAC RTX 3070 Twin Edge-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
keşke bi tık daha iyi bir anakart ve işlemci ile bu fiyatta olsaydı kaçırmazdım. Şuan ki içime sinmiyor.![]()
MANTIS-5500 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-5500 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
kendi sogutucusu ile idare edilir. bu bütçye daha iyisi yok benceHava soğutucu lazım 800 liraya alınırsa iyi olur
benım attıgıma bakabılırsınızkeşke bi tık daha iyi bir anakart ve işlemci ile bu fiyatta olsaydı kaçırmazdım. Şuan ki içime sinmiyor.
Yazın idare edemez sıcaklıklar net artar o yüzden lazım hava soğutucukendi sogutucusu ile idare edilir. bu bütçye daha iyisi yok bence
benım attıgıma bakabılırsınız
Hocam 17K bütçem , biraz daha koymam için beklemek lazım , o zaman da fiyatları Allah biliri.18,575
![]()
AMD 5600-ZOTAC RTX 3070 Twin Edge-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5600-ZOTAC RTX 3070 Twin Edge-Asrock B450M-HDV-HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
O zaman benim attigimi al daha mantıklıHocam 17K bütçem , biraz daha koymam için beklemek lazım , o zaman da fiyatları Allah biliri.
gördüm lakin yukarıda yazmıştım bikaç parçası içime sinmiyorO zaman benim attigimi al daha mantıklı
Bulunan 3060ti bu malesef bütçe artarsa değişiklik yaparak alabilirsinizgördüm lakin yukarıda yazmıştım bikaç parçası içime sinmiyor![]()
Riske gireyim mi bilemedim valla , şuan attığımda 13400F var . diğer bütün parçalarada tamamım ama tavsiye edilmeyince amd insan kararsız kalıyor. Şaştım kaldımo sistem o fıyata alınmaz sahsen. 5500 işlemcili bir sisteme 17k mı verılır
@TibetBey Atıgını Alabilirsin bende onu siparis etim ve suanda önerilerde sunulan en perfomanslısı okeşke bi tık daha iyi bir anakart ve işlemci ile bu fiyatta olsaydı kaçırmazdım. Şuan ki içime sinmiyor.