Evet Arctic 34 Duo kullanıyorum.Arctic 34 duo mu kullaniyorsunuz hocam?
Evet Arctic 34 Duo kullanıyorum.Arctic 34 duo mu kullaniyorsunuz hocam?
Memnunsunuz hocam degilmi alacagim muhtemelen bugünEvet Arctic 34 Duo kullanıyorum.
Gayet memnunum, beklediğimden de sessiz çalışıyor. Ama en önemli soruyu unuttuk, kasanıza sığacak mı? Kasa modeliniz nedir? Şuan şehir dışındayım, eski konulardan bulabilirsem resim eklerim soğutucunun. Kasamın önü full mesh, 6 fan var toplamda, bu şekil bir kasada sıcaklık sonuçları aklınızda olsun.Memnunsunuz hocam degilmi alacagim muhtemelen bugün
Kasa gt301 sığar diye dusunuyorumGayet memnunum, beklediğimden de sessiz çalışıyor. Ama en önemli soruyu unuttuk, kasanıza sığacak mı? Kasa modeliniz nedir? Şuan şehir dışındayım, eski konulardan bulabilirsem resim eklerim soğutucunun. Kasamın önü full mesh, 6 fan var toplamda, bu şekil bir kasada sıcaklık sonuçları aklınızda olsun.
Resimler
Sizce 2k ya amazondanmı alayim yoksa 1860a teknobiyotik denmi alayim?Kasa gt301 sığar diye dusunuyorum
Arctis Duo 157mm, sizin kasanın maksimum soğutucu yüksekliği 160mm yani sığması lazım.Kasa gt301 sığar diye dusunuyorum
Sizce 2k ya amazondanmı alayim yoksa 1860a teknobiyotik denmi alayim?
Arctis Duo 157mm, sizin kasanın maksimum soğutucu yüksekliği 160mm yani sığması lazım.
Amazon'da da Teknobiyotik satıyor, siz bilirsiniz, Teknobiyotik'in sitesinden alabilirsiniz.
Evet öyle gözüküyor.![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO - Intel / AMD Uyumlu, 2 Adet BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (ACFRE00075A) | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu 2x Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports DUO kule tipi işlemci...www.teknobiyotik.com
![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO - Intel / AMD Uyumlu, 2 Adet BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00060A) | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu 2x Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports DUO kule tipi işlemci...www.teknobiyotik.com
Fiyat farki sadece renk icin degil mi?
Beyazi daha ucuz onu alsam kotu gozukurmu sizce kasada?Evet öyle gözüküyor.
Ekran kartida beyaz*Beyazi daha ucuz onu alsam kotu gozukurmu sizce kasada?
Hem bembeyaz olanı var, hemde siyah ama beyaz çizgili. Kasa siyah olduğundan beyazlı siyahlı olan daha iyi olabilir. Sizin tercihiniz. İkisi de gri olandan iyi benceBeyazi daha ucuz onu alsam kotu gozukurmu sizce kasada?
Ekran kartida beyaz*
Beyazli siyahli olan derken hangisi o hocam?Hem bembeyaz olanı var, hemde siyah ama beyaz çizgili. Kasa siyah olduğundan beyazlı siyahlı olan daha iyi olabilir. Sizin tercihiniz. İkisi de gri olandan iyi bence![]()
Baktımda hiç kalmamış stokta. Resmini görüp demiştim.Beyazli siyahli olan derken hangisi o hocam?
Anladim hocam beyaz olani alsam gorunusunden suphe ediyorum ya ama ekran kartida beyaz iyi duranilir fanlarin renginide ayarlasamBaktımda hiç kalmamış stokta. Resmini görüp demiştim.
Evet daha iyi durabilir beyaz ekran kartıyla, fanlar da beyaz yanarsa daha güzel bir bütünlük olur.Anladim hocam beyaz olani alsam gorunusunden suphe ediyorum ya ama ekran kartida beyaz iyi duranilir fanlarin renginide ayarlasam
Aliyorum o zaman bunu teknobiyotik sitesinden sıkıntı çıkmaz umarımEvet daha iyi durabilir beyaz ekran kartıyla, fanlar da beyaz yanarsa daha güzel bir bütünlük olur.
H.o olsun büyük ihtimal sorun yaşamazsınız.Aliyorum o zaman bunu teknobiyotik sitesinden sıkıntı çıkmaz umarım
Sipariş verdim hocam şimdi beyaz olanıH.o olsun büyük ihtimal sorun yaşamazsınız.