17.000-20.000 TL Max 20.000 TL Civarı Laptop Arıyorum Hepsiburada 9 Taksit Ile Alacağım.

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
477
Ekran kartı kaç w onuda bilemiyoruz. Soru cevap baktım aynı satıcı bile 3 4 farklı cevap vermiş. Laptop işleri hep kafa karıştırıcı
Bu siteden özelleklere bakabilirsin, sıkıntı çıkarmayacak serisi zaten 45W ve üzeri 3050 serisinde iyidir max zaten 80 sanırım onun fiyatı 4070 laptop parasını bulur.

KS

Cüneyt.T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu siteden özelleklere bakabilirsin, sıkıntı çıkarmayacak serisi zaten 45W ve üzeri 3050 serisinde iyidir max zaten 80 sanırım onun fiyatı 4070 laptop parasını bulur.

Kontol ettim ismi yazınca bile bir sürü seçenek çıkıyor. Aynı fiyatta olanı buldum girdim kaç w yazmıyor. Birebir model numarası yazmıyor da kontrol etmek için. 25.999 max fiyat desek bu acer mı yani son karar

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
477
Kontol ettim ismi yazınca bile bir sürü seçenek çıkıyor. Aynı fiyatta olanı buldum girdim kaç w yazmıyor. Birebir model numarası yazmıyor da kontrol etmek için. 25.999 max fiyat desek bu acer mı yani son karar
Maalefes acer var fiyatı uygun, özellik arttıkça fiyat ta artıyor.

KS

Cüneyt.T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu lenovo mesela 1200TL fark için değecek ne özelliği var ekstra. Acerdan iyi yapan ve kötü yapan farkı nedir. Böyle böyle fiyat yükseliyor gerçekten daha fazla harcamak istemiyorum. GTI bilişim yetkili satıcı olarak gözüküyor trendyol da Hepsiburada üzerinde 50TL falan daha pahalı diğer satıcıya göre onu seçicem eğer karar verirsem

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
477
Ekran görüntüsü 2025-10-04 203011.jpg

KS

Cüneyt.T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
477
Lazım ama bütçe problemlerinden kaynaklı beklerim yani. Allaha şükür bu günümüze ama sıkıntılar oluyor ne kadar uygun o kadar iyi olur.
Sıkıntılar sonsuza kadar kalmayacak tabiki illaki çözülür. Kasım indirimleri gelsin de belki daha üst model cihazlar denk gelir ucuza 3060 lı falan.

KS

Cüneyt.T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sıkıntılar sonsuza kadar kalmayacak tabiki illaki çözülür. Kasım indirimleri gelsin de belki daha üst model cihazlar denk gelir ucuza 3060 lı falan.
Süper olur valla çok üstleri alma derdim yok fiyat uygun olsun Metin2 falan oynarım. Masaüstü vardı 4070ti süper li 32gb ram ryzen 7 7800x3d falan sattım. Eski zevk yok içimde film dizi Metin2 bide o yani

KS

Cüneyt.T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam hepsiburada falan bazı modellerde %5 indirim başlamış. Biraz güçlü model lazım metin2 için. Bu fiyatlarda kaç W a çıkıyor bilmiyorum ekran kartları da bulalım indirimle alalım be

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
477
Hocam hepsiburada falan bazı modellerde %5 indirim başlamış. Biraz güçlü model lazım metin2 için. Bu fiyatlarda kaç W a çıkıyor bilmiyorum ekran kartları da bulalım indirimle alalım be
Bulamassın 65 Wat üzeri direk 10K fiyat artar.

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
477
KS

Cüneyt.T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ürün indirimlere kadar bitebilir, almak daha doğru. Yalnız Lenovalarda anakart yanma sorunu varmış uyarayım biraz önce buldum youtubeden.

Valla işler iyice karıştı. Acer, Lenovo, Asus TUF almayın diyorlar. Casper Monster övülmeye başlandı eskiden bunları kimse sevmezdi. Ne yapçam şimdi bu video moralimi bozdu

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
477
Valla işler iyice karıştı. Acer, Lenovo, Asus TUF almayın diyorlar. Casper Monster övülmeye başlandı eskiden bunları kimse sevmezdi. Ne yapçam şimdi bu video moralimi bozdu
Monster de kaliteli değil ama sürekli bakım yaparak kullananlar var, Casper de ısınma sorunuyla gündemde başka sorununu duymadım şimdilik.

KS

Cüneyt.T

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monster de kaliteli değil ama sürekli bakım yaparak kullananlar var, Casper de ısınma sorunuyla gündemde başka sorununu duymadım şimdilik.
Geriye seçenek kalmadı ki. Gamegaraj laptoplarda stok yok. Asus Rog premium laptop fiyatları yüksek. Ne yapacam şimdi ben

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
477
Geriye seçenek kalmadı ki. Gamegaraj laptoplarda stok yok. Asus Rog premium laptop fiyatları yüksek. Ne yapacam şimdi ben
Kendi sitesinde var ama fiyat uyar mı bilmiyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri