Max 2000 Tl'ye Masa Önerisi

yucelarslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Selamlar,

Yeni masaüstü PC setup kuracağım için bilgisayar masasına ihtiyacım bulunuyor. 150 cm uzunluğunda olması benim işimi tam görür çünkü iş laptopunuda yine bu masada kullanmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nedir?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Selamlar,

Yeni masaüstü PC setup kuracağım için bilgisayar masasına ihtiyacım bulunuyor. 150 cm uzunluğunda olması benim işimi tam görür çünkü iş laptopunuda yine bu masada kullanmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nedir?
bu olabilir fakat masa tablası cok dayanıklı değil diye duymuştum. cok ağır koymayacaksanız yıne ısınızı gorür gıbı
onun disinda belki fikir olur ben evdek' 120*60 katlanir masanin ayagini sokup 4 tane ikea adils monteledim hala kullaniyorum varsa evinizde veya 2. elden temiz bisey bulup degerlendirebilirsiniz sizde.

KS

yucelarslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
bu olabilir fakat masa tablası cok dayanıklı değil diye duymuştum. cok ağır koymayacaksanız yıne ısınızı gorür gıbı
onun disinda belki fikir olur ben evdek' 120*60 katlanir masanin ayagini sokup 4 tane ikea adils monteledim hala kullaniyorum varsa evinizde veya 2. elden temiz bisey bulup degerlendirebilirsiniz sizde.
Teşekkürler hocam öneri için. sanırım şunu alacağım gibi duruyor

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Bende ikeanın masasını kullanıyorum, memnunum. Dayanıksız değil açıkçası, bende 2 metre var, orta da da ayağı var. Üzerine otursam tartıyor.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Bende ikeanın masasını kullanıyorum, memnunum. Dayanıksız değil açıkçası, bende 2 metre var, orta da da ayağı var. Üzerine otursam tartıyor.
o zaman dırekt okea tavsıye ederım cunku ayakları metal ve cok ıyı totalde 800 tl yapıyor. cremical ayaklarının ıcı bos o yuzden ıkea daha mantıklı bu durumda bence
@yucelarslan

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
o zaman dırekt okea tavsıye ederım cunku ayakları metal ve cok ıyı totalde 800 tl yapıyor. cremical ayaklarının ıcı bos o yuzden ıkea daha mantıklı bu durumda bence
@yucelarslan
Bende yanlarda Narspel, ortada normal şekilde ayaklar var. 2 metre haricinde orta ayak yok zaten galiba.

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Şu anda kullandığım masa bu, çok sağlam olmadığını kasanın masanın üstüne koyulamayacağını, kendinize çok kuvvet uygulamadan çekseniz bile hareket eden bir masa. Benim için hala çok güzel masa, bunlar benim için problem değil diyorsanız alabilirsiniz. Benim için problem değil.

Bende 140x60 var fakat sağlam değil gibi. Deneme amaçlı üstüne çıkmıştım emanet gibi duruyordu. Onun için kasayı bile aşağıda kullanıyorum.

(yine de dediğim gibi aşırı sağlam olması benim için önemli değil, benim gibi düşünenler rahatlıkla alabilir)

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Şu anda kullandığım masa bu, çok sağlam olmadığını kasanın masanın üstüne koyulamayacağını, kendinize çok kuvvet uygulamadan çekseniz bile hareket eden bir masa. Benim için hala çok güzel masa, bunlar benim için problem değil diyorsanız alabilirsiniz. Benim için problem değil.

Bende 140x60 var fakat sağlam değil gibi. Deneme amaçlı üstüne çıkmıştım emanet gibi duruyordu. Onun için kasayı bile aşağıda kullanıyorum.

(yine de dediğim gibi aşırı sağlam olması benim için önemli değil, benim gibi düşünenler rahatlıkla alabilir)
Masa ağır bir masa değil evet. Benim ayaklar yere daha iyi basıyor. 4 adils ayakla daha az güven verebilir.

Son düzenleme:
KS

yucelarslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Fikirleriniz için çok teşekkürler. Epeyi bi araştırdım, sizlerden gelenleri de inceledim linkteki masada karar kıldım. Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerdeki yorumları ve görsellerde de herkes memnun olduğunu, ayrıca kasa, monitör vb diğer ekipmanların masada sağlam bi şekilde durduğunu belirten yorumlar ağırlıklıydı. F/P olarak düşünerek aldım. Linkteki sitede biraz indirimli olması ve en önemlisi kargoya bugün verilmesi artı yanıydı. Umarım güzel bi masa gelir. Tekrar çok teşekkür ederim herkese 😊

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri