Başlıkta belirttiğim gibi max 25klik güzel uzun ömürlü parçaları sıkıntı çıkarmayacak ve birbirleri ile uyumlu olacak bir hazır sistem arıyorum lütfen aklınızda varsa güzel kaliteli sistemler benimle paylaşırsanız memnun kalirim
26k ama uzun ömürlüBaşlıkta belirttiğim gibi max 25klik güzel uzun ömürlü parçaları sıkıntı çıkarmayacak ve birbirleri ile uyumlu olacak bir hazır sistem arıyorum lütfen aklınızda varsa güzel kaliteli sistemler benimle paylaşırsanız memnun kalirim
Başlıkta belirttiğim gibi max 25klik güzel uzun ömürlü parçaları sıkıntı çıkarmayacak ve birbirleri ile uyumlu olacak bir hazır sistem arıyorum lütfen aklınızda varsa güzel kaliteli sistemler benimle paylaşırsanız memnun kalirim
Nerdeyse aynıÜsteki sistem bana daha iyi geldi
hocam neden 3060ti ?![]()
BLADE-DUAL3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Tuf Gaming GeForce RTX 3060 Ti 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-DUAL3060Ti oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS tuf RTX 3060Ti 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Hocam kusura bakmayında arkadaş ömürlük bi pc istemiş bana ryzen 5 5500 saçma geldide neyse
5 7600 ömürlük gider miHocam kusura bakmayında arkadaş ömürlük bi pc istemiş bana ryzen 5 5500 saçma geldide neyse
5500 mü ? attığın fotoya bakar msnHocam kusura bakmayında arkadaş ömürlük bi pc istemiş bana ryzen 5 5500 saçma geldide neyse
Özür dilerim fotoğrafı görmemişim5500 mü ? attığın fotoya bakar msn
Stok yok cano bununhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3201...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ hocam bu güzel sistem Ryzen 5 7600 de güzel
Özür dilerim fotoğrafı görmemişim
x gereksiz aralarında fark yok ( işlemci )https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/ şöyle güzel oldu slında anakarttan emin değilim sadece 24 k şuan
@ahmet.arslan böyle yaparsan güzel olurx gereksiz aralarında fark yok ( işlemci )
anakart b550a yapılabilir
bence kasa vento yapılmalı psu güvenemdim
Bu kaç lira yapıyor acaba? Ve en son arkadaşın dediklerini yaparsam kaç lira olur@ahmet.arslan böyle yaparsan güzel olur
Rahatsız ettim hocam peki siz bu başlık adı altında konuşulan sistemlerden en çok hangisini tavsiye edersinizpsu ve kasa ekstra pra la
5k gidiyor vento yapsın
Sizede sorayım izninizle hocam hangi sistemi tercih edersinizGüzel sistem oluyo ama hafif bütçeyi aşıyo
benm attigim ve benm ozellestirmelerimleBu kaç lira yapıyor acaba? Ve en son arkadaşın dediklerini yaparsam kaç lira olur
Rahatsız ettim hocam peki siz bu başlık adı altında konuşulan sistemlerden en çok hangisini tavsiye edersiniz
Sizede sorayım izninizle hocam hangi sistemi tercih edersiniz