Evet dediğim gibi ana kartı 2 ram slotlu seçmişsin fiyat olarak rahatlatsa da benim tavsiyem eğer bu anakartta kalacaksan 2x8gb ram almaktansa 1x16gb almak olur uygun zamanda 1 adet daha 16gb alıp sisteme eklemek iyi olacaktır. artık optimum ram 32gb oldu bazı oyunlar rahatlıkla 14gb ram kullanımlarına ulaşmaya başladı.
Monitöre gelecek olursak 100 lira daha uyguna bir satıcı var onun linkini veriyorum;
Gamepower Bull T10 24' Flat 180 Hz 0.5 Ms Oyuncu IPS Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Ancak benim burada tavsiyem şu olur aynı fiyata viewsonic marka ekran tercih etmen benzer fiyatlara +200-400TL'ye msi ve asus marka monitörlerde var onlarada bakabilirsin;
ViewSonic 24" VX2479-HD-PRO 1ms 180hz HDMI,DisplayPort FreeSync IPS Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bunlarda biraz üstüne ekleyerek bakabileceğin asus marka ekranlar;
TUF Gaming VG249Q3R 23,8 inç Full HD oyuncu monitörü, ışık hızında oyun deneyimi için 180 Hz Fast IPS panele sahip.
www.gaming.gen.tr
Asus Tuf Gaming VG249Q3A 23.8
www.n11.com
Hocam 4060ti zaten 16k bareminde ki 4k'da işlemci tutar kalan 5k ile anakart, ram, psu, depolama ve kasa nasıl alacak 2. ellere girmeden dediğin fiyatlara zor örnek olarak atarsan hazır sistem vs arkadaş faydalanır.