Hocam bu Asus tuf serisi kafamı karıştırıyor benim 3500 li olanlar VA panel mıdır ips mıdır hala anlayamadımhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08TX5V367?tag=akakceprime-21
Bütçeyi biraz aşıyor ama güzeldir. Eğer ki indirim beklerim diyorsanız itopya da gigabayte G24F-2 indirime giriyor. Gaming gen tr de de Dell ç
Benim attığım ips.Hocam bu Asus tuf serisi kafamı karıştırıyor benim 3500 li olanlar VA panel mıdır ips mıdır hala anlayamadım
Va da var Ips de. Modeli epey.com da aratirsaniz detayli ozellikleri gorebilirsiniz.Hocam bu Asus tuf serisi kafamı karıştırıyor benim 3500 li olanlar VA panel mıdır ips mıdır hala anlayamadım
hopcam zaten yazıyor kafa karısmasına ne luzum varHocam bu Asus tuf serisi kafamı karıştırıyor benim 3500 li olanlar VA panel mıdır ips mıdır hala anlayamadım
Teşekkürler hocam bunu alıyorumBenim attığım ips.
Teşekkürler hocamVa da var Ips de. Modeli epey.com da aratirsaniz detayli ozellikleri gorebilirsiniz.
165 arıyorum hocamhopcam zaten yazıyor kafa karısmasına ne luzum var
bu arkadası alabılırısnız bütçeni,z içinde
web site gaming gen tr nin resmi sitesi ilk defa gördüyseniz .
![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
Adaptive-Sync (FreeSync™) teknolojisi ve 1 ms MPRT ile 144 Hz’e ulaşan yenileme hızı sayesinde gecikmeler veya hareket bulanıklığı ile karşılaşmayacaksınız.www.laptop.com.tr
144 ile 165 hz arasinda aman aman fark hissedilmiyorTeşekkürler hocam bunu alıyorum
Teşekkürler hocam bunu alıyorum
Teşekkürler hocam
165 arıyorum hocam
Çok farketmez ama farkediyor yine de,kendim test ettim.144 ile 165 hz arasinda aman aman fark hissedilmiyor
%15 lik fark var az denilemez. %10 altinda olsa hicbisey ama %15 az cok etkiler.Çok farketmez ama farkediyor yine de,kendim test ettim.
fark edildiğini söyledim,akıcılık farkı belli oluyor.%15 lik fark var az denilemez. %10 altinda olsa hicbisey ama %15 az cok etkiler.
Evet bende yuzdelik olarak belirtmek istedimfark edildiğini söyledim,akıcılık farkı belli oluyor.