Öneri Max 3K Ses Kasmak İçin Kulaklık Önerisi

Hüseyin9597

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar selamun aleyküm..pubg csgo valorant gbi fps oyunlarnda sağlam ses kasmak istiyorm tabii mikrofonu da güzel olursa dha tatli olur...7.1 takintisi yok ben de ama konuda bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorm düşündüğüm bikac model var...
Hyperx cloud 2
Razer blackshark v2
Razer kraken
Seinnheiser gsp300

Bildiklerm bunlar arti ve eksileri hepsnin var ama ben en saglam sesi hangisiyle kasarm

Tesekkur ederim...

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Arkadaşlar selamun aleyküm..pubg csgo valorant gbi fps oyunlarnda sağlam ses kasmak istiyorm tabii mikrofonu da güzel olursa dha tatli olur...7.1 takintisi yok ben de ama konuda bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorm düşündüğüm bikac model var...
Hyperx cloud 2
Razer blackshark v2
Razer kraken
Seinnheiser gsp300

Bildiklerm bunlar arti ve eksileri hepsnin var ama ben en saglam sesi hangisiyle kasarm

Tesekkur ederim...
Aralarından en iyisi blackshark v2

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Hyperx cloud 2
Razer blackshark v2
Razer kraken
Seinnheiser gsp300

Tesekkur ederim...
Corsair void elite rgb

KS

Hüseyin9597

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaslar bu hyperx cloud 2 lerde dipses sorunu da duzeltilmis baya iyi bi kulaklik oalrk duydum aceba blackshark ve logitechin artisi nedir buna gore

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri