Öneri Max 400Tl Mouse Önerisi (Mayıs 2023)

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
merhaba arkadaslar maks 400 lira bütçe valorant cs gibi oyunlar icin mouse onerebilir misiniz ?

KS

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Güzel mousedir brom 3 yıldır bende almazsan alma.
kanka normalde bende cok bilmiyodumda biraz baktim millet bu ips olayina kafayi takmis benimde aklimi bulandirdi biraz yuksek ipsli biseyler bakiyorum.

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
kanka normalde bende cok bilmiyodumda biraz baktim millet bu ips olayina kafayi takmis benimde aklimi bulandirdi biraz yuksek ipsli biseyler bakiyorum.
400 TL Mouse için artık çok az bir bütçe brom bu bütçeye yüksek IPS bulman zor. Kaliteli Mouse istiyosan bütçen 3000 olana kadar bekle (zaman ekonomiyi de hesapladım) Viper Mini al gayet iyidir.

KS

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
400 TL Mouse için artık çok az bir bütçe brom bu bütçeye yüksek IPS bulman zor. Kaliteli Mouse istiyosan bütçen 3000 olana kadar bekle (zaman ekonomiyi de hesapladım) Viper Mini al gayet iyidir.
kanka bunlari buldum ne diyosun alinirmi sence bunlar ikiside 220 ips olmasi lazim

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
kanka bunlari buldum ne diyosun alinirmi sence bunlar ikiside 220 ips olmasi lazim
Storm olan alınmaz açıklamasında hafif yazıyo ama kablolu : D gene ağır olur yani. Gigabyte lütfen artık ekran kartı anakart dışında birşey üretmesin der, Susarım.

KS

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Storm olan alınmaz açıklamasında hafif yazıyo ama kablolu : D gene ağır olur yani. Gigabyte lütfen artık ekran kartı anakart dışında birşey üretmesin der, Susarım.
kanka agirlik onemli degil ya benim icin elim buyuk zaten benim icime sindi storm

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Alıcaksan kaçırma zamcık yapmayı unutmuşlar : D Deathadder v2 buldum sana mini. Kap hemen https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-mini-oyuncu-fiyati,908491380.html

kanka agirlik onemli degil ya benim icin elim buyuk zaten benim icime sindi storm
Elin büyükse m607 al emin ol pişman olmayacaksın.

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
eli buyuk olanlarin almasini tavsiye etmem yazmislar gene alamiyorum 🥲
Hocam, İnan bana bu bütçede yüksek IPS istiyorsan bunu al, İstemiyorsan da defol git! Şaka şaka :D İstemiyorsan da m607 modeline bak elini tam kavrıyor ve kenarlarında bulunan termal bezler sayesinde kullanırken elin terlemiyor gayet güzel Mouse inan bana, Asla pişman olmayacaksın.

KS

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37
Hocam, İnan bana bu bütçede yüksek IPS istiyorsan bunu al, İstemiyorsan da defol git! Şaka şaka :D İstemiyorsan da m607 modeline bak elini tam kavrıyor ve kenarlarında bulunan termal bezler sayesinde kullanırken elin terlemiyor gayet güzel Mouse inan bana, Asla pişman olmayacaksın.
tamam kanka bakicam önceki mousemda boyle buyuktu seviyorum bu tarz mouselari eyw önerilerin icin 🙂👍

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329

KS

w4da

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
37

Edin Dzeko