Güzel mousedir brom 3 yıldır bende almazsan alma.kanka 30 ips diyo![]()
kanka normalde bende cok bilmiyodumda biraz baktim millet bu ips olayina kafayi takmis benimde aklimi bulandirdi biraz yuksek ipsli biseyler bakiyorum.Güzel mousedir brom 3 yıldır bende almazsan alma.
400 TL Mouse için artık çok az bir bütçe brom bu bütçeye yüksek IPS bulman zor. Kaliteli Mouse istiyosan bütçen 3000 olana kadar bekle (zaman ekonomiyi de hesapladım) Viper Mini al gayet iyidir.kanka normalde bende cok bilmiyodumda biraz baktim millet bu ips olayina kafayi takmis benimde aklimi bulandirdi biraz yuksek ipsli biseyler bakiyorum.
400 TL Mouse için artık çok az bir bütçe brom bu bütçeye yüksek IPS bulman zor. Kaliteli Mouse istiyosan bütçen 3000 olana kadar bekle (zaman ekonomiyi de hesapladım) Viper Mini al gayet iyidir.
Storm olan alınmaz açıklamasında hafif yazıyo ama kablolu : D gene ağır olur yani. Gigabyte lütfen artık ekran kartı anakart dışında birşey üretmesin der, Susarım.![]()
Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 639,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kanka bunlari buldum ne diyosun alinirmi sence bunlar ikiside 220 ips olmasi lazim![]()
Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 564,94 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kanka agirlik onemli degil ya benim icin elim buyuk zaten benim icime sindi stormStorm olan alınmaz açıklamasında hafif yazıyo ama kablolu : D gene ağır olur yani. Gigabyte lütfen artık ekran kartı anakart dışında birşey üretmesin der, Susarım.
Alıcaksan kaçırma zamcık yapmayı unutmuşlar : D Deathadder v2 buldum sana mini. Kap hemen https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-mini-oyuncu-fiyati,908491380.html![]()
Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 639,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kanka bunlari buldum ne diyosun alinirmi sence bunlar ikiside 220 ips olmasi lazim![]()
Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 564,94 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Elin büyükse m607 al emin ol pişman olmayacaksın.kanka agirlik onemli degil ya benim icin elim buyuk zaten benim icime sindi storm
kanka bu razeri alirim buyuk ihtimalle cok sagol gozumden kacmisAlıcaksan kaçırma zamcık yapmayı unutmuşlar : D Deathadder v2 buldum sana mini. Kap hemen https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-mini-oyuncu-fiyati,908491380.html
Elin büyükse m607 al emin ol pişman olmayacaksın.
Harbiden, Diğer yerlerde 700 TL Zam yapamamışlar PFDAHJFDKALGŞŞADİkanka bu razeri alirim buyuk ihtimalle cok sagol gozumden kacmis![]()
eli buyuk olanlarin almasini tavsiye etmem yazmislar gene alamiyorumkanka bu razeri alirim buyuk ihtimalle cok sagol gozumden kacmis![]()
Hocam, İnan bana bu bütçede yüksek IPS istiyorsan bunu al, İstemiyorsan da defol git! Şaka şakaeli buyuk olanlarin almasini tavsiye etmem yazmislar gene alamiyorum![]()
tamam kanka bakicam önceki mousemda boyle buyuktu seviyorum bu tarz mouselari eyw önerilerin icinHocam, İnan bana bu bütçede yüksek IPS istiyorsan bunu al, İstemiyorsan da defol git! Şaka şakaİstemiyorsan da m607 modeline bak elini tam kavrıyor ve kenarlarında bulunan termal bezler sayesinde kullanırken elin terlemiyor gayet güzel Mouse inan bana, Asla pişman olmayacaksın.
guzelde kanka verecek 600 liram yok malesef![]()
Delux M800-RGB-58g-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3389 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3389) Ultra Hafif Optik Gaming Mouse Sadece 58 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse High-end oyun sınıfı sensörü Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan...shop.connectgame.com.tr
V2 mini almayacak dostum arkadaş. Önerin için sağ ol.V2 mini güzeldir. Hayırlı olsun.
Kendisi bilir.V2 mini almayacak dostum arkadaş. Önerin için sağ ol.