- Tepki
- 2,986
Samet hocam saçma sapan bilgiler veriyorsunuz 60 liraya satılan mouse daha iyi ya
Asus rog keris öneririm
Asus rog keris öneririm
nerde daha iyi hocam beSamet hocam saçma sapan bilgiler veriyorsunuz 60 liraya satılan mouse daha iyi ya
Asus rog keris öneririm
at bakalım ergonomik 60 liralık o daha iyi mouseyi dalga geçmiyorum merak ettimSamet hocam saçma sapan bilgiler veriyorsunuz 60 liraya satılan mouse daha iyi ya
Asus rog keris öneririm
Ergonomik lrldldöleelnerde daha iyi hocam be
at bakalım ergonomik 60 liralık o daha iyi mouseyi dalga geçmiyorum merak ettim
aynen hocam bilip bilmeden konuşmayın birdaha o kadar diyeyimErgonomik lrldldöleel
Satılan everestler bile bu kadar kötü değil..
Yaw kardeşim şaka mısın sen? Attığın mouse skatezleri ptfe değil, kablosu paracord değil, sensörü switchleri berbattan daha beter.aynen hocam bilip bilmeden konuşmayın birdaha o kadar diyeyim
anlıyorum etil alkol değil kolonya öneririm daha az kafa yaparYaw kardeşim şaka mısın sen? Attığın mouse skatezleri ptfe değil, kablosu paracord değil, sensörü switchleri berbattan daha beter.
Sen bilmiyorsun. Git öğren sonra yorum yap cahil cahil millete bilgi verme.
2 teknik bilgi sayınca susuyor hemen. Bilmiyorsun o zaman sus.şu hayatta 2 şeyden nefret ettim
1-her şeye haha atanlar
2-ticaret yapıp ta orta yerde para sayan veya parasıyla heryerde hava atanlar
anlıyorum etil alkol değil kolonya öneririm daha az kafa yapar
susmuyorum senin gibi beyni olmayan insanlarla daha fazla muhattap olmak istemiyorum o kadarSusuyorlar böyle![]()
Hahahahasusmuyorum senin gibi beyni olmayan insanlarla daha fazla muhattap olmak istemiyorum o kadar
evet he he aynen haklısın evet öyle evet katılıyorum aynen emrin? yaparım : DHahahaha
Konuşsan ne diyeceksin? Yine saçma sapan bilgiler
Susuyorsun çünkü bilmiyorsun))
Hahahah, bazı sorunların var senin.evet he he aynen haklısın evet öyle evet katılıyorum aynen emrin? yaparım : D
kendini ilah sanan başka bir genç daha
everestler kötü değilmiş : D sen hiç sgm x7 diye bir model duydun mu yada x7 pro : D veya sgm x10 veya x10 pro? ergonomik olması için mousenin dik olması gerekmiyor ergonomik demek eli tam kapsıyacak demek ekonomik anlamış olmanı diliyorumErgonomik lrldldöleel
Satılan everestler bile bu kadar kötü değil..
son yazdığımı okuHahahah, bazı sorunların var senin.
Bilmiyorsun düzgünce söylüyoruz hala bildiğini söylüyorsun.
Everest kötü değil mi dedim? Everestler bile daha iyi dedim.everestler kötü değilmiş : D sen hiç sgm x7 diye bir model duydun mu yada x7 pro : D veya sgm x10 veya x10 pro? ergonomik olması için mousenin dik olması gerekmiyor ergonomik demek eli tam kapsıyacak demek ekonomik anlamış olmanı diliyorum
son yazdığımı oku
türkçemde bi sorun yok elim kırıldığı için imla kurallarına dikkat etmiyorumEverest kötü değil mi dedim? Everestler bile daha iyi dedim.
Eli tam kaplaması ergo yapmaz
Hayır nereden uyduruyorsun everestlere iyi dediğimi bilmiyorum ama Türkçende bir sorun var
ve evet ergo demek de çok türkçeydi de neyse ergonomik yapar evetEverest kötü değil mi dedim? Everestler bile daha iyi dedim.
Hayır nereden uyduruyorsun everestlere iyi dediğimi bilmiyorum ama Türkçende bir sorun var
yazdığım şey doğru olunca böyle oluyor sendedeEverest kötü değil mi dedim? Everestler bile daha iyi dedim.
Okumanda sorun var. Ben orada evereste iyi mi demişim?türkçemde bi sorun yok elim kırıldığı için imla kurallarına dikkat etmiyorum
ve evet ergo demek de çok türkçeydi de neyse ergonomik yapar evet
everestler bile daha iyi dediğine göre redragon everestten kötü manası değil mi?Okumanda sorun var. Ben orada evereste iyi mi demişim?
kavga gereksiz insanla gereksiz uzadı bro kendine iyi bak sabah sabah yapma boşver bbOkumanda sorun var. Ben orada evereste iyi mi demişim?
Attığın modeli için evet öyleeverestler bile daha iyi dediğine göre redragon everestten kötü manası değil mi?
kavga gereksiz insanla gereksiz uzadı bro kendine iyi bak sabah sabah yapma boşver bb
hocam kavgayı istediğin kadar devam ettir tamam? hatta özelden devam et arkadaş sabah uyandığında +99 görmesin goril gibi eğğ eğğ yapmaya devam et 1 gram olgunluk gösterme ben de diğerlerine yardım edeyimAttığın modeli için evet öyle
Bak ne demişim everestler bile bu kadar kötü değil
Okuma varsa azıcık anlarsın
Lan bilmiyorsun, 3 yıldır kullanıyorum diyorsun.hocam kavgayı istediğin kadar devam ettir tamam? hatta özelden devam et arkadaş sabah uyandığında +99 görmesin goril gibi eğğ eğğ yapmaya devam et 1 gram olgunluk gösterme ben de diğerlerine yardım edeyim