Max 4500 Tl'ye Kulaklik Onerisi

CryCasher

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
11 Eyl 2021
Mesajlar
13
Tepki
2
Konum
59 | Tekirdağ
Size kulaklık önerisi yapmanızı rica ediyorum.

Gereken özellikler:
Mikrofonu çıkarıp takılabilen ve yenisiyle değiştirilebilen; bozulduğunda farklı bir yerden satın alınıp kolayca takılabilen.
7.1 özelliği, Japonca şeyler dinlemeyi seviyorum. Bas, tiz vb. sesler benim için önemli; ayrıca FPS oyunları oynuyorum, bu yüzden ses kalitesi benim için önemli.
Kulaklık default olarak kumaş pedlere sahip olmalı; başlık kısmı da kumaş olmalı. Kulaklık pedleri değişebilmeli.
Kablosuz olması şart, fakat gerektiğinde içinden çıkan şarj kablosuyla da takılı oynamak isterim.
Kablosuz kulaklıkların uzun ömrünü bozan şey pilleridir. Bu yüzden, pillerin değiştirilebilmesi benim için çok önemli. Kullan at değil, bir servise götürüp değiştirebilmem lazım.
Kulaklık kafama dar gelmemeli. Bu yüzden şu anda kullandığım ve rahat hissettiğim kulaklığın ölçülerini yazıyorum: 20 x 9.5 x 20 cm; 410 gram.
Dayanıklı ve uzun ömürlü olması önemli.
Gelen şarj kablosu örgülü olursa çok iyi olur, fakat olmasa da o kadar dert değil :D

Bütçem en fazla 4500, fakat 500 daha eklerseniz devrim yaratacak kadar fark olan bir kulaklık alabileceğimi söyleyebilirsiniz. Ancak nihai amacım, en yüksek fiyat performansı sağlayan ürünü bulmaktır. Şu anda kullandığım kulaklık Corsair Void Elite Surround, bu kulaklık rahatl, kafama baskı uygulamıyor. Ses kalitesi iyi ama ilk 4-5 ayda mikrofon tamamen bozuldu, 11. ayda kulaklığın pedleri yerinden çıkmaya başladı ve 2. yılda kablosu yırtılmaya ve içindeki kablolar dışarı çıkmaya başladı. 2.5 yılda kulaklık ikiye kırıldı, esnemekten ve plastikten olduğunu düşünüyorum."

not : lutfen arastirma yapmis ve kendinden emin olan kisiler yazsin buraya random bir sekilde gelip razer blackshark v2 x, logitech g pro x , hyperx cloud II spamlayip gitmeyin rica ediyorum zaten yazdigim gereksinimlere bakarsaniz bunlarin hicbiri o gereksinimleri karsilamiyor tesekkur ederim simdiden
 

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri
Üst