Öneri Max 4K Telefon Öneri̇

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
selamun aleykum değerli foruum üyeleri max 4kye bir telefon alacağım, mobil oyun çok takılmam birtek osm(online soccer manager) oynuyorum, instagram ve youtubeda takılıyorum kamerasının çok iyi olmasına gerek yok ama çokta kötü olmasın görüntülü konuşma yapıyorum ara sıra orta-iyi bir ön kamera olursa güzel olur arka kamera idare etse bana yeter, hafıza 64gbte yeter ama 32 olmasın. şimdiden teşekkür ederim bulduğum telefonları ekliyorum
@Greewe @Syqex @Çağdaş Işık

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Ben telefondan hiç anlamam
selamun aleykum değerli foruum üyeleri max 4kye bir telefon alacağım, mobil oyun çok takılmam birtek osm(online soccer manager) oynuyorum, instagram ve youtubeda takılıyorum kamerasının çok iyi olmasına gerek yok ama çokta kötü olmasın görüntülü konuşma yapıyorum ara sıra orta-iyi bir ön kamera olursa güzel olur arka kamera idare etse bana yeter, hafıza 64gbte yeter ama 32 olmasın. şimdiden teşekkür ederim bulduğum telefonları ekliyorum

ozcancan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Resmi 10 c var gayet kaliteli en som 4 kusurdu ama suan durumu ne bilmiyorum

ozcancan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
9c ile bir karsilastir istiyorsan 10 cyi bizzat kendim kullandim cok rahat oynatiyor oyunlari 9c ile aralarinda cok buyuk farklar yoksa 9c de alinabilir

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
omix x400 bakabilirsin

AhmettEsad

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
reis vivo y16 alabilirsin fena değil 4.5k ya da ikinci el redmi 10 c al o da 4.5k ama sıfırı 5-6 k civarı

Ali Sabur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Ben şahsen 7 plus kullanıyorum oyun perfonması olsun kamera olsun gayet güzel ama onun dışında ikinciel xaomi note 12 pro+ bakabilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri