Yardım Max 5.000 TL Monitör Arıyorum

KS

Desilator

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Buda güzel ürün
27 inçlerde Ghosting çok oluyor diyorlar bunda varmı? Birde siz olsanız bunu mu alırsınız gigabyte g24f-2 mi?

Sıfır Alıcam Diyorsan MSI Tercih ederdim
Ben Benim imzamda'ki Ekranı 2. el aldım 3500tl 5 ay kulanmış Diğer Ekranıda 3500tl aldım 4K olan
2'sin de de Hiçbir Sıkıntı Yokdu Sıfır Gibiydi
Facebook ve Sahibindene bakarsa Güzel Şeyler Düşüyor
Evet onura çok düşündüm uyguna güzel ürünlerde var hatta çoğu 1-2 ay kullanmış ama güvenemiyorum nedense :)

metinqsq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Keşke artmasaydı. Dediğin gibi 2-3 hafta önce o fiyattaydı biraz araştırayım dedim ertesi gün fiyat ar
kardeşim dolar artışta sürekli bence birşeyi seçip alman lazım en kötü karar kararsızlıktan iyidir yoksa çok pahalıya alıcaksın bu gidişle

27 inçlerde Ghosting çok oluyor diyorlar bunda varmı? Birde siz olsanız bunu mu alırsınız gigabyte g24f-2 mi?

Evet onura çok düşündüm uyguna güzel ürünlerde var hatta çoğu 1-2 ay kullanmış ama güvenemiyorum nedense :)
FHD monitörde 27 inç ekran büyük kaçıyor pikselleri gözüküyor 24 inç üstüne çıkma bence gereksiz olur 27

KS

Desilator

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
kardeşim dolar artışta sürekli bence birşeyi seçip alman lazım en kötü karar kararsızlıktan iyidir yoksa çok pahalıya alıcaksın bu gidişle

FHD monitörde 27 inç ekran büyük kaçıyor pikselleri gözüküyor 24 inç üstüne çıkma bence gereksiz olur 27
Aynen bende öyle düşünüyorum.24inç alacam. Hatta gigabyte g24f-2 alacam ikinci el olarak 3500e.

İkinci el olarak 5 bin tlye 2k 165 hz bulunur mu? Bulunursa öneri varmı

KS

Desilator

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam attığım gameboostera neden bakmıyorsunuz?
Valla obada baktım Kağıt üzerinde özellik olarak güzel ama heryerden o marka için kötü yorumlar var. Neye dayanıyorlar bilmiyorum ama insanın kafaya şüphe sokuyor :) siz kullandınız mı?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Valla obada baktım Kağıt üzerinde özellik olarak güzel ama heryerden o marka için kötü yorumlar var. Neye dayanıyorlar bilmiyorum ama insanın kafaya şüphe sokuyor :) siz kullandınız mı?
Ya bende bakıyorum işin garibi kullanmıyor ama kötü diyor hatta bende kötü olduğunu düşünmüştüm ama kullanlar ghosting yok diyor ışık sızması var biraz diyor, 1-2 kişide değil baya baktım bu monitöre bana mantıklı geldi

TheRED

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam bütçenin altında ve 165hz ihtiyacını karşılamıyor ama güzel bir monitör olduğunu düşünüyorum bende forumdaki bir arkadaş sayesinde görmüştüm önümüzdeki günlerde almayı planlıyorum. Belki senin de ilgini çeker.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri