60.000 TL ve üstü Max 70.000Tl Sistem Toplama Tavsiyesi

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
O işlemciye o anakart olmaz sistem kalitesi düşük kesinlikle alınmaz.

Son düzenleme:

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
En iyisi tek tek toplama bu bütçe de hazır sistemde her şey istediğin gibi olmuyor ve bazı parçalar kalitesiz olabiliyor.

Burası toplam 76.1K tutuyor bu bütçelerde kaliteden kesinlikle önem verme 3-5 fazla olsun iyisi olsun sonuçta az bir para değil.

KS

M.Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Teşekkürler arkadaşlar şimdi biriniz tek tek toplamışsınız biriniz özelleştirmişsiniz bu ikisinden hangisi daha mantıklı ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Teşekkürler arkadaşlar şimdi biriniz tek tek toplamışsınız biriniz özelleştirmişsiniz bu ikisinden hangisi daha mantıklı ?
Ben kendi attığımı öneririm arkadaşın attığı sistemde iyi ama Anakartı min Asus Prime B650-Plus yapman gerekeri bir de kaliteli bir 360mm sıvı soğutma alman lazım aşağı yukarı fiyatları yakın oluyor. Arkadaşın attığı sistem de 4070Tİ Super avantaj ama benim topladığım sistemdeki kart kalite olarak daha iyi tercih sana kalmış performanstan kısıp kaliteyi de seçebilirsin kaliteden kısıp performansı da.

KS

M.Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Teşekkürler hocam

Ben kendi attığımı öneririm arkadaşın attığı sistemde iyi ama Anakartı min Asus Prime B650-Plus yapman gerekeri bir de kaliteli bir 360mm sıvı soğutma alman lazım aşağı yukarı fiyatları yakın oluyor. Arkadaşın attığı sistem de 4070Tİ Super avantaj ama benim topladığım sistemdeki kart kalite olarak daha iyi tercih sana kalmış performanstan kısıp kaliteyi de seçebilirsin kaliteden kısıp performansı da.
Hocam bu soğutucu yeterli olur mu ?

Son düzenleme:

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
KS

M.Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Hocam selamlar, aradaki fiyat farkı hocamızın attığı ile 900₺. Hiç gamepower gibi kalitesi orta ürünler tercih etmeyin. 15 bin liraya bile sıvı soğutmalar var. Yapılan öneri gayet makul ve iyi fiyatlı.
Hocam teşekkürler, Yunus hocamın attığı parçalar çok iyi ancak biraz tek tek toplamaya üseniyorum tek seferde montajlı gelmesini istiyorum. O sebepten Mert hocamın attığı yerdeki bir sıvı soğutucuyu almaya çalışıyorum

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Hocam teşekkürler, Yunus hocamın attığı parçalar çok iyi ancak biraz tek tek toplamaya üseniyorum tek seferde montajlı gelmesini istiyorum. O sebepten Mert hocamın attığı yerdeki bir sıvı soğutucuyu almaya çalışıyorum
Haklısınız, işin gerçeği ben de uğraşmak istemezdim. Şu an için mert hocanın attığı sistem dışında başka size hazır pc gönderecek bir sitede 9800x3D stoğu yok. İşin garibi incehesap üzerinde sistem toplamak isterseniz işlemci olarak da 9800x3D seçemiyorsunuz. Muhtemelen bu sistemi almak isterseniz bile stok yetersizliğinden iptal edilir. İlla 9800x3D istiyorsanız beklemenizi öneririm. Yeni stoklar gelip fiyatlar düşecek, klasik satış taktiği bu ilk zamanlar stoklar az oluyor.

Ya da biraz daha pahalı fena olmayan bir seçenek var: https://www.tebilon.com/amd-9800x3d...070-super-windforce-oc-b650-ddr5-1tb-32-ddr5/

Ekteki görsel gibi özelleştirmenizi öneririm. Fiyat biraz yüksek geldi bana ama idare eder. Anakart için fikir alabilirsiniz pek seçenek yok gibi ama.

Ekli dosyalar

• deneme.png
    deneme.png
    102.4 KB · Görüntüleme: 10

spotiy16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
En iyisi tek tek toplama bu bütçe de hazır sistemde her şey istediğin gibi olmuyor ve bazı parçalar kalitesiz olabiliyor.

Burası toplam 76.1K tutuyor bu bütçelerde kaliteden kesinlikle önem verme 3-5 fazla olsun iyisi olsun sonuçta az bir para değil.
Aynı ürünleri alıyorum şuan önerdiklerinizden sizden ricam 4070ti Super ve 4080Super öneriniz ne olur bu sisteme herşeyi attığınız linklerden satın alacağım uyum konusunda montajda sorun olmasın istiyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Aynı ürünleri alıyorum şuan önerdiklerinizden sizden ricam 4070ti Super ve 4080Super öneriniz ne olur bu sisteme herşeyi attığınız linklerden satın alacağım uyum konusunda montajda sorun olmasın istiyorum
Hocam 4080 Super için 3 adet önerim yapıyorum bütçene göre tercih edersin.

4070 Tİ SUPER olarak da bunu öneririm.

Birde bütçen varsa 800 TL civarı farka anakartı buna yükseltmeni öneririm.

KS

M.Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Hocalarım teşekkür ederim, biraz düşününce şimdilik ryzen 7 7800X3D lik bir sistem dizeceğim onun içinde yeni bir konu açacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri