max 700 yazdığın için en yakın bunu buldum taleplerini karşılayan.Max 700TL.
Mekanik, Red Switch olursa güzel olur(Blue Switch harici herşey olur(membran hariç).
%60 olmaz.
Kullanım amacı oyunlar ve yazılım.
Önerilerinizi bekliyorum.
Membran kullanıyorum eskilerden beri sıktı artık.max 700 yazdığın için en yakın bunu buldum taleplerini karşılayan.
bana kalırsa ucuz etin yahnisi yenmez 1000 1500 skalasına çıkmalısın veya membrana yönelmelisin
Ajazz önerirdim ama whatgeek bir süre turkiyeye ürün göndermiyor. Blue switch sesli çalışır eğer rahatsız olmazsanMembran kullanıyorum eskilerden beri sıktı artık.
Blue Switch ve membran hariç tüm switchler olur demiştim amaAjazz önerirdim ama whatgeek bir süre turkiyeye ürün göndermiyor. Blue switch sesli çalışır eğer rahatsız olmazsan
![]()
Havit Gamenote KB890L RGB Mekanik Blue Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote KB890L RGB Mekanik Blue Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote KB890L RGB Mekanik Blue Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 767,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com