- Konu Sahibi
https://www.teknobiyotik.com/dark-d...oms-33363.html?ref=akakce&v=1.20#!prettyPhotoPardon yanlış hatırlıyomuşum 8k sandım bi an
bu kasa nasıldır sizce
https://www.teknobiyotik.com/dark-d...oms-33363.html?ref=akakce&v=1.20#!prettyPhotoPardon yanlış hatırlıyomuşum 8k sandım bi an
Markayı ilk kez gördüm
tanıtım videosunu felan izledim güzel geldi önü full meshMarkayı ilk kez gördüm
yok hocam 2.el kısmına pek sıcak bakmıyorumEkran kartı ikinci el olur mu
önerdiğiniz güzelmiş![]()
MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.519,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bence bunu al
şöyle söyleyeyim miningsiz ekran kartı buldum falan yalan ona göre düşünerek alEkran kartı ikinci el olur mu
bendeki ekran kartı gtx 970 2. el aldım bunla mining yapılmaz ama baban yaşında kart resmen (abarttım ama kart nerdeyse 9 yıllık) sırf mining yapılmamış diye aldım almaz olaydım keşke mining yapılmış rx 580 alsaydım hem fiyat farkı az hemde daha performanslışöyle söyleyeyim miningsiz ekran kartı buldum falan yalan ona göre düşünerek al
ikiside güzel alıır ama fiyatı dert değilse beğendiğini al yoksa msi al daha ucuzyok hocam 2.el kısmına pek sıcak bakmıyorum
önerdiğiniz güzelmiş
sizce sizin önerdiğiniz mi yoksa bumu
![]()
Vento VG10F RGB ATX Kasa
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Eğer bütçeniz artarsabütün önerileriniz için teşekkürler bu sistemi şuan almıyacağım biraz para biriktirip almayı düşünüyorum bide bu 9.5k bütçem artabilir şuanki topladığım sistem 7929 tl ediyor
Fiyatına göre fena değilayrıyetten klavye mouse kulaklığım var o yüzden sadece bana monitör lazım
böyle bir monitör buldum sizce nasıldır?
![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
Adaptive-Sync (FreeSync™) teknolojisi ve 1 ms MPRT ile 144 Hz’e ulaşan yenileme hızı sayesinde gecikmeler veya hareket bulanıklığı ile karşılaşmayacaksınız.www.laptop.com.tr
3200 mhz yeterli olurhocam bir yerden duydum apu sistem için ram mhz önemliymiş sanırım doğru mu?
alabiliyorsan 3600 al yoksa 3200 idealdirhocam bir yerden duydum apu sistem için ram mhz önemliymiş sanırım doğru mu?