keşke şu postu dün açsaydınızToplamada olur hazır pc de olur 990 pro m2 ssdim var pc nin ssd di kötüde olabilir
Şimdi yok mukeşke şu postu dün açsaydınız
48500 e 2x16 ramli
7500f işlemcili
5070 ekran kartlı
1 tb m2 ssd li (500 gb dı ben 1 tb a yükseltmiştim fiyat düşürmek için 500 de tutabilirdik)
750w psu lu
sistem vardı
Hangi parçalsrı özelleştireyim?Özelleştirip alınabilir :
![]()
Conqueror | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Anakartı B650 Serisi yapın, SSD yi 1TB , üzerindeki kule tipi soğutmayı 120 Mm fanlı yapın Rami oynamayın extra 16gb daha Ram ekleyip 32 GB olarak kullanırsınızHangi parçalsrı özelleştireyim?
Teşekkür ederimAnakartı B650 Serisi yapın, SSD yi 1TB , üzerindeki kule tipi soğutmayı 120 Mm fanlı yapın Rami oynamayın extra 16gb daha Ram ekleyip 32 GB olarak kullanırsınız
üzerindeki ssdyi 1 tb yaparsan bahsettiğin fiyata toplayamazsın sistemi rami 32 yaptığındadaTeşekkür ederim
Benim 990 pro var uyumlu olur muüzerindeki ssdyi 1 tb yaparsan bahsettiğin fiyata toplayamazsın sistemi rami 32 yaptığındada
48500 e 512gb ssd tek 16 ram ama sorun değil bütçe olduğunda eklersin
daha iyi bir soğutucu
tek sorun siyah sisteme beyaz kasa
iş gören bir b650 anakart (mosfet soğutmalı 2 m2 slotlu elinizdeki m2 yide bundaki 512 gb da kullanırsınız)
sorun etmem diyorsanız özelleştirebiliriz
olur tabikideBenim 990 pro var uyumlu olur mu
Şimdi kasayı siyah ile rami 32 gb yapsam nasıl bir sistem olurolur tabikide
çok uygun fiyattan siyah yapacağın kasalar kaliteli değilŞimdi kasayı siyah ile rami 32 gb yapsam nasıl bir sistem olur
Özrlleştirme kısmından yaparsam pekiçok uygun fiyattan siyah yapacağın kasalar kaliteli değil
iş görür diyebileceğin bir kasa ile 50k üstüne çıkar
rami de eklersen 52-53 bandını görür
hocam ordan diyorum zatenÖzrlleştirme kısmından yaparsam peki