KS
- Tepki
- 3
- Konu Sahibi
hocam daha para kalmadı valla şu anda ki psu ve anakart ne kadar sure göturur pekiPsu ve anakart artırılırsa iyi olur
hocam daha para kalmadı valla şu anda ki psu ve anakart ne kadar sure göturur pekiPsu ve anakart artırılırsa iyi olur
Anakart iyiydi psu bence net artırılmalı götürür seni ama mesela bir işlemci falan değiştirirsen psu da değişmek zorunda kalırsınhocam daha para kalmadı valla şu anda ki psu ve anakart ne kadar sure göturur peki
hocam çıkabiliyorsan son attığımı al yoksa bu şekilde 12400f le bu sistemi alhocam daha fazla çıkamayacağımsizin attığınız ilk sistemde i5 işlemciye geçtim , son karar bu gibi duruyor başka pc ler gelmeyecekse
Ekli dosyayı görüntüle 17771
Tamam şimdi kontrol ettim normalde 400 tl bir farkla 750w 80+ vardı ama şuan yok o zaman değiştirme yada bir hafta falan beklehocam daha para kalmadı valla şu anda ki psu ve anakart ne kadar sure göturur peki
Tamam şimdi kontrol ettim normalde 400 tl bir farkla 750w 80+ vardı ama şuan yok o zaman değiştirme yada bir hafta falan bekle
hocam çıkabiliyorsan son attığımı al yoksa bu şekilde 12400f le bu sistemi al
Bu sistem iyi değil kart 8GB kısılmış 3060bir arkadaş bana şu sistemi attı da bunun PSU falan yok mu anlamadım (işlemciyi 12400F yaptım)
![]()
INTEL 12100F-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE H610M-K-HIKVISION 512GB-HIKVISION 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka INTEL 12100F-ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 8GB-GIGABYTE H610M-K-HIKVISION 512GB-HIKVISION 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Anladım hocam ben ilk attıgınız upgrade edip alacağım , sadece bilgi amaçlı soruyorum r5 5600 vs intel i5 vs sizce hangisi ustun geliyordurBu sistem iyi değil kart 8GB kısılmış 3060
İ5 daha iyiAnladım hocam ben ilk attıgınız upgrade edip alacağım , sadece bilgi amaçlı soruyorum r5 5600 vs intel i5 vs sizce hangisi ustun geliyordur
çokta acelem yok aslında ne zaman çıkıyor bilginiz var mı veya nereden öğrenebiliriz ?Aceleniz yoksa bekleyin, bu fiyata çok daha iyi sistemler çıkıyor
Kötü psu rampage + 8gb rambenim gibi kararsızların bir şey alması cidden zorşimdi gözume başka bir pc geldi onu sunayım size
Ekli dosyayı görüntüle 17782
hocam bakın ilk atılan annadeniz alın gecin BUnlar iyi olsaydı bunları atardık ama en iyisi olan annadeniz olan sistemEkli dosyayı görüntüle 17784
buna ne dersiniz hocam?
Yine kötü hala 8 gb ram oluyorEkli dosyayı görüntüle 17784
buna ne dersiniz hocam?
Nasıl 8 gb anlayamadım cahilim de 2x8 yazıyor amaYine kötü hala 8 gb ram oluyor
Pardon yanlış gördüm ama 1.2k verince yine anna deniz ile aynı fiyata denk geliyor anna deniz daha iyiNasıl 8 gb anlayamadım cahilim de 2x8 yazıyor ama![]()
Yani aralarında 800 tl fazla anna 'nın fiyat , işlemci - ana kart ikilisinden mi anna iyi diyorsunuzPardon yanlış gördüm ama 1.2k verince yine anna deniz ile aynı fiyata denk geliyor anna deniz daha iyi
EvetYani aralarında 800 tl fazla anna 'nın fiyat , işlemci - ana kart ikilisinden mi anna iyi diyorsunuz