Media markt oyuncu bilgisayarı

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
bütce nedir

bağlanto geçerli değil diyor

hoam simdi kasaya baktım 3060 var 25k bu sistem alınmaz daha iyisi alınır , yeni konu acıp bütceni belirlerseniz parasını sonuna kadar hak edecek sistemler öneririz

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
hocam bu paraya attığınızdan daha iyisini toplarsınız
Parça parça toplamakla kurmakla uğraşmak istemeyen, uyumlu mu değil mi, çalıştı çalışmadı derdim olmasın diyen vatandaş bunu alsın net. Rgb ise rgb, wifi, bluetooth, mesh cam kasa. Soğutması da fena değil. Sorun çıksa tüm kasa 3 yıl garantin var.. Hangi parça arızalı, nereye göndericen derdin yok. Mis.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Parça parça toplamakla kurmakla uğraşmak istemeyen, uyumlu mu değil mi, çalıştı çalışmadı derdim olmasın diyen vatandaş bunu alsın net. Rgb ise rgb, wifi, bluetooth, mesh cam kasa. Soğutması da fena değil. Sorun çıksa tüm kasa 3 yıl garantin var.. Hangi parça arızalı, nereye göndericen derdin yok. Mis.
hocam parça parça değil gene hazır sistem alır zaten orada da ne toplamakla uğraşıyorsun ve uyumlumu değil mi diyet kafa yoruyorsun. 18k'ya apu sistem paraya yazık

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
hocam parça parça değil gene hazır sistem alır zaten orada da ne toplamakla uğraşıyorsun ve uyumlumu değil mi diyet kafa yoruyorsun. 18k'ya apu sistem paraya yazık
Hocam yaz buraya, parça veya hazır sistem linklerini at, madem daha ucuz yapılıyor. Arkadaşa yardımcı ol..

KS

Mustafa Bengi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
hocam bu paraya attığınızdan daha iyisini toplarsınız
Mediamarket de okul dönüş için kampanya var bu gün gittim avm ye şu an parçaları tam hatırlayamadım ama monitör hdd ile 25000 tl yapıyor birde windows işi var onuda yüklemek istersem 28500 tl yapıyor orjinal alsammı almasammı diye kararsızım

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Mediamarket de okul dönüş için kampanya var bu gün gittim avm ye şu an parçaları tam hatırlayamadım ama monitör hdd ile 25000 tl yapıyor birde windows işi var onuda yüklemek istersem 28500 tl yapıyor orjinal alsammı almasammı diye kararsızım
yeni konu açın hocam yardım edelim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri