Mekanik Klavye Öneri

shiera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selam arkadaşlar,

Uzun süredir g213 kullanmaktayım, degiştirmeyi düşünüyorum.
Agırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum. Biraz araştırmama göre red switch ler daha iyiymiş, yanlışım varsa affola.
Mouse ve kulaklık kablosuz kullanmaktayım , klavyeyi de kablosuz alıp , kablo derdinden bir tık kurtulayım diyorum.Klavyeyi kablosuz almak mantıklı bir karar mı emin degilim.(Kullanım süreleri ne kadar gidiyor bilmiyorum).
Bütçem 1.5 - 2k civarı birşey düşünüyorum.Kaliteli bir model var ise biraz daha çıkabilirim.
Pad destegi olursa iyi olur, rahatlık oluyor.
Multimedya tuşları çok önemli degil , g213 de bile en fazla 5-10 kere kullanmışımdır.

Önerilerini bekliyorum, teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Düşük bütçe istesen birşeyler önerirdim fakat bütçen iyi gerçek bir kullanıcıdan gelecek bir yoruma ihtiyacın var

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Selam arkadaşlar , uzun süredir g213 kullanmaktayım , degiştirmeyi düşünüyorum.
Agırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum.Biraz araştırmama göre red switch ler daha iyiymiş, yanlışım varsa affola.
Mouse ve kulaklık kablosuz kullanmaktayım , klavyeyi de kablosuz alıp , kablo derdinden bir tık kurtulayım diyorum.Klavyeyi kablosuz almak mantıklı bir karar mı emin degilim.(Kullanım süreleri ne kadar gidiyor bilmiyorum).
Bütçem 1.5 - 2k civarı birşey düşünüyorum.Kaliteli bir model var ise biraz daha çıkabilirim.
Pad destegi olursa iyi olur , rahatlık oluyor.
Multimedya tuşları çok önemli degil , g213 de bile en fazla 5-10 kere kullanmışımdır.
Önerilerini bekliyorum , teşekkürler.

İkisinide kullananlar memnun beyaz klavyede bilek desteği yok fakat rgb ile çok hoş duruyor siyah olan daha iyi gibi.

Camper

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Selam arkadaşlar , uzun süredir g213 kullanmaktayım , degiştirmeyi düşünüyorum.
Agırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum.Biraz araştırmama göre red switch ler daha iyiymiş, yanlışım varsa affola.
Pad destegi olursa iyi olur , rahatlık oluyor.
Önerilerini bekliyorum , teşekkürler.
hocam istersen kablolu ve kablosuz kullanabileceğin %60'lık klavyeler var redragon da olabilir amazona da bakabilirsin orada güzel costum klavyeler oluyor

KS

shiera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

İkisinide kullananlar memnun beyaz klavyede bilek desteği yok fakat rgb ile çok hoş duruyor siyah olan daha iyi gibi.
bunlar giriş seviyesi klavyeler diye tahmin ediyorum.

KS

shiera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam istersen kablolu ve kablosuz kullanabileceğin %60'lık klavyeler var redragon da olabilir amazona da bakabilirsin orada güzel costum klavyeler oluyor
Baktım şimdi amazon üzerinden iyi birşey bulamadım.Teşekkürler

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Baktım şimdi amazon üzerinden iyi birşey bulamadım.Teşekkürler
hocam custome klavye işine ya da %60 klavyelere bakmayacaksanız steel series logitech razer asus gibi markaların 2000tl civarındaki klavyelerine bakın kalitesiz birşey çıkmaz zaten bence hiç olmadı böyke yaparsınız ama çinden klavye alıp ucuza swichlerini değiştirmek isterseniz blue ya da red dışında yellow cherry gibi swichlerden toplayacak biraz araştırarakta daha güzel birşey çıkabilir bir bilen çıkacaktır

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Selam arkadaşlar,

Uzun süredir g213 kullanmaktayım, degiştirmeyi düşünüyorum.
Agırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum. Biraz araştırmama göre red switch ler daha iyiymiş, yanlışım varsa affola.
Pad destegi olursa iyi olur, rahatlık oluyor.

Önerilerini bekliyorum, teşekkürler.
Klavye bütçenizi kablosuz için bir tık daha aşın ve ASUS ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe ROG NX Red Optik Switch Kablosuz RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi - 2.620 TL bu ürünü alın derim. Kaliteli marka ve switch tasarımına sahip iyi bir klavyedir. Klavyede kablo çok dert değil zaten sabit duruyor masada bence çok kablosuz olması gerekli olan bir şey değil ama karar sizin tabi.

KS

shiera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Klavye bütçenizi kablosuz için bir tık daha aşın ve ASUS ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe ROG NX Red Optik Switch Kablosuz RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi - 2.620 TL bu ürünü alın derim. Kaliteli marka ve switch tasarımına sahip iyi bir klavyedir. Klavyede kablo çok dert değil zaten sabit duruyor masada bence çok kablosuz olması gerekli olan bir şey değil ama karar sizin tabi.
Kablolu olarak hangi klavyeleri önerirsiniz ?

KS

shiera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yine bütçe bu ayarlarda mı yoksa bu fiyata kablosuz iyi bir ürün varken bu bütçeden daha azına kablolu ne alınabilir gibi bir isteğiniz mi var?
sırf kablosuz alıcam diye 2600 lere çıkmayayım.Kablolu kullanmaya devam edeyim.Bütçe 1500-2000 tl arası yine

KS

shiera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Teşekkürler herkese , aralarından birini aldıgım zaman konuya yazarım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri