Soru Mekanik Klavye Tamiri

F.A.L.C.O.N

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
49
Arkadaşlar Merhaba , Elimde Rampage Hydra R6 klavye mevcut. Bu klavyeyi tamir ettirebileceğim herhangi bir klavye tamircisi varımdır?. (Bursada İkamet Ediyorum) Veya Rampage servis e göndersek onlar tamir edermi.

Sorun : A ve W tuşları ara ara basmıyor tutukluk yapıyor onun harici klavye net bir biçimde çalışıyor.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Arkadaşlar Merhaba , Elimde Rampage Hydra R6 klavye mevcut. Bu klavyeyi tamir ettirebileceğim herhangi bir klavye tamircisi varımdır?. (Bursada İkamet Ediyorum) Veya Rampage servis e göndersek onlar tamir edermi.

Sorun : A ve W tuşları ara ara basmıyor tutukluk yapıyor onun harici klavye net bir biçimde çalışıyor.
Bildiğim kadarı ile o klavyeler tamir edilemiyor

Aboxbtr

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80

bende r6 plus var youtubeda görmüştüm çakmak gazı sıkıyorlardı switche daha denemedim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri