Çözüldü Mekanik Klavye Tavsiyesi Lazım

Hangisini Almalıyım

• ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe

Kullanılan: 0 0.0%
  • ROG Strix Flare II

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Dün dökülen sodadan ötürü tamirini yapamadım klavyenin ve yeni klavye almayı düşünüyorum. Aklımdaki bütçe 2500 TL asusun yeni switchli klavyeleri aklıma yatıyor ama varsa önerdiğiniz onuda alabilirim bütçeyi zorlarsam 3000 TL yapabilirim

Piyasada çok fazla klavye var RX switch mi alsam yoksa corsair k70 mi alsam paraya kıyıp steelseries apex pro mu alsam kullandığım hyperx elite alloyun 2sini mi alsam kafam çok karıştı beni aydınlatırsanız sevinirim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Dün dökülen sodadan ötürü tamirini yapamadım klavyenin ve yeni klavye almayı düşünüyorum. Aklımdaki bütçe 2500 TL asusun yeni switchli klavyeleri aklıma yatıyor ama varsa önerdiğiniz onuda alabilirim bütçeyi zorlarsam 3000 TL yapabilirim

Piyasada çok fazla klavye var RX switch mi alsam yoksa corsair k70 mi alsam paraya kıyıp steelseries apex pro mu alsam kullandığım hyperx elite alloyun 2sini mi alsam kafam çok karıştı beni aydınlatırsanız sevinirim
Hocam bence şuan ki yaşadığınız klavyeye soda dan sonra çok bütçe ayırmaya gerek yok benim önerim ASUS ROG Strix Scope RX olur.

KS

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Hocam bence şuan ki yaşadığınız klavyeye soda dan sonra çok bütçe ayırmaya gerek yok benim önerim ASUS ROG Strix Scope RX olur.

ya bunu gördümde bilek desteği olmaması üzdü ama almayı düşündüğüm ürünler arasında zaten almayı düşündüklerimi az sonra söylicem ve cevaplarınza göre alcam

KS

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52

Bide diğer bir yanı media butonları yok ben hyperx elite alloy rgb kullanıyorum ve media buttonları kullandığım tuşlar ama rx switch beni cezbediyor işte iki eksisi var bilek desteği ve medya tuşları

KS

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Aklımda son karar 2 klavye var biri ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe diğeri ise ROG Strix Flare II önce şunu belirteyim medya tuşlarını kullanan bir insanım ve bilek desteksiz klavye kullanamıyorum normalde TKL tercihim değil ama RX switchler için düşünüyorum ve wireless benim için olmasada olur

KS

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Başka insanların fikirleride lazım yazarsanız sevinirim

KS

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Switchlerin değişebilmesinden ötürü Flare 2 tercih ettim hatta animate versiyonunu aldım aşırı ilgimi çekti kullandıktan sonra incelemesini yazarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri