Mekanik Oyuncu Klavye Önerisi

Engin147

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12
Merhaba arkadaşlar Sessiz switchlere sahip Tam boy ses açma kapama tuşlarına sahip Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorum bütçem 5000 TL ye kadar hafif sarkıtabilirim gerekli görürsem bana tavsiye edebileceğiniz ürün varmıdır rekabetçi oyunları oynuyorum genelde

KS

Engin147

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12
https://www.itopya.com/steelseries-apex-7-turkce-rgb-mekanik-red-switch-kablolu-gaming-klavye_u8473
Red switch olduğu için sessiz bir klavye bence gayet güzel ama 1-2 yerde okudum led problemi yüzünden bazı tuşların ledleri gidiyormuş ama bence güzel bir klavye
mağazada deneme şansım oldu hafif sesli çok rahatsız edicek kadar değil tabi ama fiyat olarak baya pahalıymış corsair k70 core rgb 3400 tl ye var amazon satıyor onu alıp denemeyi düşndm ama kronik sorunları falan varmış heralde birde 1000hz mi hız olarak asus rog strix ıı nx olan modelde var 4700 tl ye satılıyor optik swich varmış ondada ama bilek desteği biraz kötü tam tutmuyor onuda denedim mağazada kahverengi swicler biraz daha sessiz gibi geldi bana red swiclere göre membran ile mekanik arasında fps rekabetçi oyunlarda gerçekten çok farkediymu onu merak ediyorum boşa almış olmıyım g213 hali hazırda kullanıyorum 2 yıldır çünkü mouse olarak da rival 3 kablolu var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri