Membran Klavye Önerisi ( max - 700 bütçe)

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
Bu konuya dair birçok şey araştırdım ama hala emin olamadım, o yüzden bi de ben konu açayım dedim.
Öncelikle rampage-gamebooster -gamepower gibi mekanik klavye önerileri istemiyorum.
Neden membran dersenizde sessiz olması, osu gibi oyunlar oynuyorum ve mekanikte çok ses çıkıyor, zaten 1000-1500 altı mekanik klavyelerde o kadar iyi değil,
piyasa cidden çok kötü.

Aklımda steelseries apex 3 tkl - hyperx membran klavyesi falan var, sizin önerilerinizi bekliyorum

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
KS

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
Benim de aklıma ilk gelen aşağıdaki güzel ürün önerdiklerimden hiç şikayet almadım;
benimde aklıma başka bir seçenek gelmedi, forumlarda da bu klavyeyi araştırınca hiç kimsenin önermemesi beni şüpheye düşürdü nedeni ise bi membran klavyeye 700 tl verilmez mevzusu

KS

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
Evet orası doğru hocam verilmez ama bu bütçede de çok bir şey kalmadı şahsen.
alternatif olarak önerilenlerde de başka mekanik klavyeler gördüm, ama mekanik klavyeyle ki gamepower ogre tarzı outemi switch falan hiç aram yok onlarla, daha önce almıştım 2. günde osu oynarken basmamazlık yapmaya başladı ve 1 hafta sonunda tüm tuşlar zortladı.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
o zaman steelseries apex 3 mü son karar hocam ?

okuyanları görüyorum, onlarda katılıyor herhalde bana :D
önerisi olan varsa söylesin :)
Hocam aşağıdakini uzun süre kullandım şuanda abim kullanıyor değerlendirilebilir hem Blue hem de Red S.;

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri