memory management hatası (PCH F-6)

KS

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
olmazsa dediğim gibi ramleri tak çıkar yapıp ve yer değiştirerek deneyin.
oda olmazsa tek ram takıp deneyin eğer yine sorun çıkarsa, onu söküp diğer rami tek ram olarak takın.
sorunu anlamak adına yardımcı olabilir belki tek ramlerdemi sorun var veya 2si birden mi sıkıntılı bakalım.
tamamdır deneyip buraya yazacağım vatana olmadı bozuk olan rami göndereiblirim bulduktan sonra

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
KS

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Başlangıç : https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/
Analiz : https://www.technopat.net/2020/08/15/minidump-ile-mavi-ekran-analizi/
Rehberleri kullanarak hata sonuçlarını atar mısın ? Ramler tamamen aynı ürünler demi ? Tek slot ramde sorun çıkmıyorsa ya farklı ramler kullanıyorsun ya da ramlerin biri arızalı.
aynı ramleri kullanıyorum aynı marka, ramleri tek tek denemedim, minidumpları paylaşayım.

MirvaLe

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
131
yarın üniden gelince deneyeceğim hocam tekrar yazarım. eğer 1 ram arızası varsa diğeri ile idare edebilir miyim?
yeni ürün garanti kapsamında zaten. iletişime geçerek durumu bildirin gerekirse ramleri veya kasayı geri gönderirsiniz. onlar test eder değişecek parçayı değişir

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bir de anakartinin ürün sayfasına gir. Desteklenen ramlerde senin sahip olduğun ram mevcut mu bir bak bakalım.

KS

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Hocam şimdi teste sokuyorum atarım sonucu. Gerçekten yıldım. Hep bana denk geliyor bu saçmalıklar. Anakart desteklemiyorsa markayı neden kullanıldı acaba degisirmiler başka markanın farkını versem. Forza da da bu hatayı aldım.

Ekli dosyalar

• 20220930_205948.jpg
    20220930_205948.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 14
KS

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Az önce out of memory hatası aldım youtube da video izlerken ekran karardı ve bölye bir şey çıktı ekrana. Bellekleri götüreceğim anlaşılan. Hata vermemişti oysaki.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Az önce out of memory hatası aldım youtube da video izlerken ekran karardı ve bölye bir şey çıktı ekrana. Bellekleri götüreceğim anlaşılan. Hata vermemişti oysaki.
Şurada ki adımları dener misiniz acaba vaktiniz varsa aldığınız hatayla uyumlu çoğu kişinin işini görmüş
Link>>> microsoft community

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri