- Tepki
- 52
Bellide Genede Yanlışım Olmasın Diye Yazdım Zaten Sürekli Mavi Ekran YiyorumFail dan da belli olduğu gibi sıkıntılı
Merhaba hocam Teknik servise göndermiştim hatırlarsanız adam sıfırlamış bios olsun driver olsun hepsini yapmış ve test sonucunu bana attı bu. Bios güncelleyince geçmiş olma ihtimali varmı tak çıkar fln hepsini yapmıştım,bende fail veren adamda pass geçmiş @Kürşat KütükçüFail dan da belli olduğu gibi sıkıntılı
Hocam son mesajıma sizde bakarmısınızsıkıntılı görünüyor. mavi ekran garantili ramlar
Senin ram olduğunun garantisi var mı belki sağlam Ram ile denedi veya önceden yapmış olduğu bir sonucu attiMerhaba hocam Teknik servise göndermiştim hatırlarsanız adam sıfırlamış bios olsun driver olsun hepsini yapmış ve test sonucunu bana attı bu. Bios güncelleyince geçmiş olma ihtimali varmı tak çıkar fln hepsini yapmıştım,bende fail veren adamda pass geçmiş @Kürşat Kütükçü
Hocam son mesajıma sizde bakarmısınız
Valla hocam dün testini başlatırken fotoğrafını attı,ilk 2 saati hata çıkmamış sonra bana sordu yetermı yoksa tamamlansınmı die,ben tamamlansın dedim. Ozaman iş çıkışı takıp sabah atarım dedi bu sabah attığı orda Ramler fln yazıyor anlaşılma imkanı varmı tepedeki ile karşılaştırsanız ?Senin ram olduğunun garantisi var mı belki sağlam Ram ile denedi veya önceden yapmış olduğu bir sonucu atti
Valla hocam dün testini başlatırken fotoğrafını attı,ilk 2 saati hata çıkmamış sonra bana sordu yetermı yoksa tamamlansınmı die,ben tamamlansın dedim. Ozaman iş çıkışı takıp sabah atarım dedi bu sabah attığı orda Ramler fln yazıyor anlaşılma imkanı varmı tepedeki ile karşılaştırsanız ?
Valla hocam şuan pc teknik serviste işte adama yolladım her şeyi parçaları fln, elimde zaten ddr5 ram yok başkaBaşka bir ram ile kendi anakartinda deneme imkanın var mı ya da diğer slotlarda ramlari tek tek bir daha deneme durumun