- Tepki
- 1
Bu bütçeyle istediğim sistemi bulamıyorum AMD ekran kartına pek sıcak bakmıyorum, ps5 almak sizce mantıklı mı öneriniz nedir.
Hocam ps almayın ayrıca amd ye bu fiyat bandında çok güzel sistemler var bence bi düşününBu bütçeyle istediğim sistemi bulamıyorum AMD ekran kartına pek sıcak bakmıyorum, ps5 almak sizce mantıklı mı öneriniz nedir.
Amd den korkuyor insanlarÖnerileriniz için teşekkür ederim ilk düşündüğüm aslında rx6800 dü okadar çok sıkıntı duydum ki vazgeçtim sanırım 3060 ti sistemi alacağım.
NVİDİA ekran kartından vazgeçmeyin o paraya 3060ti sistemler var. AMD driver sorununu çözmedikçe alınmaz.Bu bütçeyle istediğim sistemi bulamıyorum AMD ekran kartına pek sıcak bakmıyorum, ps5 almak sizce mantıklı mı öneriniz nedir.
Amd cpu ve gpu driver güncellemesinde sürekli sorun çıkarıyor. Amd bu hataları çözmek yeni bir güncelleme yapıyor ama 2 yıldan beri amd cpu ve gpu kullanmama rağmen adam akıllı bir güncelleme yaptığını görmedim. Performans olarak hem işlemci hem de ekran kartları çok iyi ama sistemsel sorun çıkarttığı için bir çok kullanıcıyı kilitliyor ve korkutuyor.Amd den korkuyor insanlar