MERHABA YENİ GELEN Nvidia driver'nı kurduktandan sonra fps düşüşü yaşadım

rodinya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba geforce experıence üzerinden bildirim geldi yeni driver için bende kurdum driver sürümü 527.56 ondan sonra valorant oynamak istedim ancak fps droplar alıyordum bende msı afterburner a girince bazı ayarın açıldığını gördüm bu ayar power limit ayarıydı bu 100 yani full dü bende biraz geri çektim bu sayede olucağını düşündüm ancak yine işe yaramadı aksine dahada fps im düşdü güncellemeden önce 110-160 arası fps alırken şimdi ise 60-110 fps almaya başladım +drop laptop kulanıcısıyım gtx 1650 işlemci olarakta i5 9300-h kulanıyorum.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Merhaba geforce experıence üzerinden bildirim geldi yeni driver için bende kurdum driver sürümü 527.56 ondan sonra valorant oynamak istedim ancak fps droplar alıyordum bende msı afterburner a girince bazı ayarın açıldığını gördüm bu ayar power limit ayarıydı bu 100 yani full dü bende biraz geri çektim bu sayede olucağını düşündüm ancak yine işe yaramadı aksine dahada fps im düşdü güncellemeden önce 110-160 arası fps alırken şimdi ise 60-110 fps almaya başladım +drop laptop kulanıcısıyım gtx 1650 işlemci olarakta i5 9300-h kulanıyorum.
nvidia driver denetim masası ayarlarını yapın youtubdan yardım alabilirsiniz

KS

rodinya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
onları yaptım aynı şekilde hepsi
performans odaklı

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
En sondan bir önceki driverı kurun.

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Hızlı kurulum mu yaptınız, özel kurulum mu?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Özel kurulumdan temiz kurulum yapmak gerekiyor yoksa bu tür sorunlar çıkıyor hızlı kurulum önceki sürümün üstüne kuruyor
Özel kurulum istediğin driver ı kuruyor hızlı kurulum hepsini kuruyor.
Eski driver ı silersen önceki sürümün üstüne kurmazsın zaten üstüne kurulamıyor hata veriyor diye biliyorum.

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Özel kurulum istediğin driver ı kuruyor hızlı kurulum hepsini kuruyor.
Eski driver ı silersen önceki sürümün üstüne kurmazsın zaten üstüne kurulamıyor hata veriyor diye biliyorum.
Bana da hızlı kurulum bir önceki driver ın üstüne yama yaptığı söylendi, özel kurulumdan temiz bir kurulum yapmak gerekliymiş. Hızlı kuruluma tıkladığında direk kuruyor hata vermiyor eski driver yüklü olsa bile kuruyor

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Bana da hızlı kurulum bir önceki driver ın üstüne yama yaptığı söylendi, özel kurulumdan temiz bir kurulum yapmak gerekliymiş. Hızlı kuruluma tıkladığında direk kuruyor hata vermiyor eski driver yüklü olsa bile kuruyor
benim eski laptop Nvidia idi orada hızlı kurulum ile herhangi bir hata almıyordum silmeden üstüne kurmayı denediğimde ise hata alıyordum

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
benim eski laptop Nvidia idi orada hızlı kurulum ile herhangi bir hata almıyordum silmeden üstüne kurmayı denediğimde ise hata alıyordum
İşte kimsenin aklına silmek gelmiyor hızlı kurulum ilk seçenek olduğu için bilmeyen biri bu daha iyidir diye düşünüyor direk o şekilde kuruyor

Ritim Ustası

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
özel kurulum yaptım temiz kurulum seçeneğinede tıkladım ama çokta bi değişiklik olmadı
Sürücüyü DDU programı ile güvenli modda kaldırın youtube da var videoları sonra tekrardan özel kurulum ile temiz kurulum yapın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri